Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4418 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas vakaras Supergames.lt lankytojai...

Esu Tomas 16m (Cream) scriptinime turiu gan normalios patirties skirtingai negu mapinime ,taigi kuriu projekta ir kadangi mapint nelabai gerai moku man reikalingas zemelapio maketuotojas (t.y maperis)

Truputi apie save ir ko man reikia papasakojau dabar siek tiek apie mano projekta labai daug apie ji nekalbesiu nes lietuviai pasizymi labai erzinanciu dalyku tai yra ideju kopijavimu....

Taigi apie projekta trumpiau;

Veiksmas vyks San Fierro mieste todel kad jame esame priprate zaist visi zino si miesta ir pns.

Serverio sistemas stengiuosi daryti kuo unikalesnes ir idomesnes bei tikroviskesnes

Serveris bus GRP zanro su labai stipria ekonomika pvz: paprastame grp serverije kokie nors medikai uzdirba i minute po 50+ lt ,o siame medikai uzdirbs 7lt i minute neissigaskite todel jog visos kainos bus stabilizuotos taip jog viskas bus vien idomiau

Serverije tikrai nepamatysite nei vieno bugo nes po kekvienos sukurtos sistemos as einu i serveri i ja tikrinu visais galimais budais

Serveris siuo metu forumo dar neturi kadangi dar reikia kaip mat papluseti prie serverio dabar labiausiai stengiuoisi sustabilizuoti serverio ekonomika.

Projektas kuriamas nuo GRP4 modifikacijos

Taigi gryzkime prie mano maperio paiesku

Kaip ir sakiau ieskau maperio, maperis turi buti patikimas,kruopstus ir istikimas ...

Kuo atsilyginsiu ?

Savaime suprantama jus busite vienu is serverio savininku

Pelno mes nesieksime nes stengsimes gautus pinigus paleisti i serverio kokybes erdve ta prasme jog pirktume galingesni hostinga ir pns

Kas noretumete prisideti rasykyt i A.Z arba parasykyt savo kontaktus komentarose

Butu gerai kad turetumete map pavyzdziu

Aciu uz demesi :)

079d635b394bbb843d2d008e151c4223762.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4418 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...