Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4419 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Mapp darbas gal ir gražus , sakai kas blogai ? Tuom kad mappini su MTA .

Katik pradėjau mapinti ir žinau, kad tas mapp constructor geriau, bet aš dauguma daiktų ID nežinau ir vis išeidinėti iš mapp constructor į webą nervina.

8/10. Nes tos mašinos kažkaip sudėtos xujovai.. Geriau padaryk kokę eikštelę.

Manau gal jas pakreipti reikėtų labiau į šoną, kad gautusi /x/x/ X-mašina.

(redaguota)

Tvoras patarciau susitvarkyt, tada galima pakalbeti ir apie pastata. :)

Kai nebuvo to namo, ten belekoks medis, kurį supa tvorelė ar kas ten. Tai man reikėjo didesnio namo, kuris apimtų tą visą reikiama teritoriją. Galima dar pridėti visokių mažų dalykų. Nu dėl tvoros, tai nežinau kokia naudoti.

Uoj tu melagi :D

Mano pirmasis darbas. 0/10? 

čia ne pirmas darbas :D šaunuolis 8/10

Nu gerai po ilgo laiko pirmas darbas. Seniau buvau padaręs, tai visi norėjo, kad nebedaryčiau :(

Redaguota , nario #Meska

Kai nebuvo to namo, ten belekoks medis, kurį supa tvorelė ar kas ten. Tai man reikėjo didesnio namo, kuris apimtų tą visą reikiama teritoriją. Galima dar pridėti visokių mažų dalykų. Nu dėl tvoros, tai nežinau kokia naudoti.

Nu gerai po ilgo laiko pirmas darbas. Seniau buvau padaręs, tai visi norėjo, kad nepedaryčiau :(

Naudok tokią, kad normaliai susidėtum, o ne tvora tvoroje..

Mapp darbas gal ir gražus , sakai kas blogai ? Tuom kad mappini su MTA .

Tik nereikia rašyti tokių nesąmonių. Nematau jokių trūkumų MTA, net priešingai, ji man daug patogesnė programa. Čia yra labai kvailas žmonių įsitikinimas. Taip, MTA galbūt darant tam tikros rūšies darbą ir gali būti nelabai patogu, bet ji tikrai nėra prasta programa, o ir nieko čia blogo, jog jis kuria žemėlapį būtent su ja.

Tik nereikia rašyti tokių nesąmonių. Nematau jokių trūkumų MTA, net priešingai, ji man daug patogesnė programa. Čia yra labai kvailas žmonių įsitikinimas. Taip, MTA galbūt darant tam tikros rūšies darbą ir gali būti nelabai patogu, bet ji tikrai nėra prasta programa, o ir nieko čia blogo, jog jis kuria žemėlapį būtent su ja.

Same old, same old...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4419 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...