Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4360 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

O ka jiems  ? Jeigu pati grybauskaitė lesbiete, dėl to ir leidžia visa šita šuda.

Galvok vaikine ką šneki. Paskaityk LR Prezidento pareigas internete, manau per pilietinio ugdymo pamokas turėjo apšviesti jus šia tema. Gerb. Dalia Grybauskaitė ir taip "kieta" moteris, kaip tau atrodo kodėl prorusiški lietuviai, taip norėjo, kad ji nelaimėtų rinkimų?...

Nekelkit šitam keistam "padarui" reitingų - tegul numiršta, nuo gerbėjų trūkumo.

• Parašė po 3 savaičių...

Blemba, kuo jums dabar užkliuvo tas Raulis? Toks pat žmogus kaip ir mes visi, juk čia laisva šalis, visi gali daryti ka nori, o užsiauginti plaukus, pasidažyti lūpas, apsirengti moteriškais drabužiais vyrui, nėra draudžiama, juk būna ir per visokius balius žaidimai kai vyrai apsirengia, pasidažo, o moterys bando imituoti vyrus... Aš šiaip išvis Lietuviu nesuprantu, jei jau žmogus yra gėjus/lesbietė/biseksualus/transeksualus tai jau pz, jis blogesnis už kitus? Prisiminkime šiu metu Eurovizijos nugalėtoja, visa Europa normaliai skyrė jam balus, o Lietuviai būtinai turėjo pasišaipyti? Visa Europa ja sugebejo sutikti ir prieme normaliai, o mes, Lietuviai to padaryti nesugebejome? Kuo ji blogesne už mus? Toks pat žmogus, dar dabar pasakykit, kad jai turejo but neleista dalyvaut Eurovizijoj? Žodžiu, aš patyliu apie savo tautiečius...

Blemba, kuo jums dabar užkliuvo tas Raulis? Toks pat žmogus kaip ir mes visi, juk čia laisva šalis, visi gali daryti ka nori, o užsiauginti plaukus, pasidažyti lūpas, apsirengti moteriškais drabužiais vyrui, nėra draudžiama, juk būna ir per visokius balius žaidimai kai vyrai apsirengia, pasidažo, o moterys bando imituoti vyrus... Aš šiaip išvis Lietuviu nesuprantu, jei jau žmogus yra gėjus/lesbietė/biseksualus/transeksualus tai jau pz, jis blogesnis už kitus? Prisiminkime šiu metu Eurovizijos nugalėtoja, visa Europa normaliai skyrė jam balus, o Lietuviai būtinai turėjo pasišaipyti? Visa Europa ja sugebejo sutikti ir prieme normaliai, o mes, Lietuviai to padaryti nesugebejome? Kuo ji blogesne už mus? Toks pat žmogus, dar dabar pasakykit, kad jai turejo but neleista dalyvaut Eurovizijoj? Žodžiu, aš patyliu apie savo tautiečius...

Klysti. Betkuris kampelis žemės tyčiojos iš tos Cončitos, ar kaip jis ten besivadina. Žmonės nenori priimti tokių nesąmonių, nes jau beveik 20 amžių ir dar seniau žmonės gyveno tą gyvenimą, kurį jiems davė ''motina žemė''. Aš asmeniškai irgi nieko nesakyčiau, bet puikiai matosi, kad kai jau turi laisvę keitinėtis lytis, tai iškart tai daro dėl dėmesio.

tumblr_m00r26A31u1r3arsfo1_500.gif

Klysti. Betkuris kampelis žemės tyčiojos iš tos Cončitos, ar kaip jis ten besivadina. Žmonės nenori priimti tokių nesąmonių, nes jau beveik 20 amžių ir dar seniau žmonės gyveno tą gyvenimą, kurį jiems davė ''motina žemė''. Aš asmeniškai irgi nieko nesakyčiau, bet puikiai matosi, kad kai jau turi laisvę keitinėtis lytis, tai iškart tai daro dėl dėmesio.

Nenori priimti? Tai kam tada kurti tokias technologijas, kurios geba pakeisti lytį?

Kaip tu gali sakyti, kas betkuris žemės kampelis iš jos tyčiojosi? Duodu tau 100%, kad Britai ant jos nepasakė nė vieno blogo žodžio, jie priima, bet kokios pakraipos žmogu, iš ju nesityčioja, dėl to aš juos gerbiu, visiems Lietuviams derėtu iš ju pasimokyti...

(redaguota)

Nenori priimti? Tai kam tada kurti tokias technologijas, kurios geba pakeisti lytį?

Kaip tu gali sakyti, kas betkuris žemės kampelis iš jos tyčiojosi? Duodu tau 100%, kad Britai ant jos nepasakė nė vieno blogo žodžio, jie priima, bet kokios pakraipos žmogu, iš ju nesityčioja, dėl to aš juos gerbiu, visiems Lietuviams derėtu iš ju pasimokyti...

Dabar įkvėpk, nueik į 9gag. Parašyk į tag'us conchita ar eurovision. Ir gerėkis vaizdais... Ir pateik pavyzdy apie tų savo ''technologijų''.

Redaguota , nario Spookas

tumblr_m00r26A31u1r3arsfo1_500.gif

• Parašė po 3 savaičių...

Puiku mokykis iš britų svetimšali. Aš turiu savigarbą ir orumą, turėsiu vaikų, norėčiau, kad jie augtu tinkamoje visuomenėje, apsupti normalių, pilnų teigiamų emocijų žmonių, o ne kažkokių keistų padarų, jeigu britams gerai, kad jų gatvėse vaikštinėja nežinomo pavidalo padaras, tai labai šaunu, bet mano nuomone reikėtu atskirti šiuos bepročius nuo žmonių... Ypač vaikų.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4360 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...