Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4424 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, visa mano sa-mp istorija prasidėjo 2010 metais , tada pirmą kartą pabandžiau šį žaidimą. Ieškau remėjo į savo projektą, kolkas nieko nekūriau, nes būna ir tokių remėjų, kuriems nepatinka ,kad ir pavadinimas ir išeina nieko net nepasakę. Idėjų man yra pilna galva, po truputi pradėjau kurti GAMEMODE, idėjau banko pervedimus, registracija, telefono sistemą, /to,/get sistemas. Tolimesniu metu planuoju mokintis daryti darbus, nes man jie yra sunkiausia dalis, beje iš viso nemoku textdrawint`i, turiu vieną spidometrą gražų padaręs, bet tobulumui nėra ribų. Dar aš galiu būti weberis. Kūriu IPB forumus, dizainus keliu, visokius modus kaip - sniegas, šaukykla ir kt. Jums turbūt svarbiausia, kiek gausite pelno? o jūs gausite 50proc. Aišku jaigu remtumėt daug, duočiau ,kad ir 75%, bet apie tai galėsime kalbėtis tik skypėje. Kaip sakiau turiu idėjų pilną galvą, norite jas išklausyti? rašykite į skype - roczenfanas ir aš jum pasakysiu, o jūs galėsite svarstyti, ar apsimoka mane remti, ar ne? smile.png Galėsiu jums pademonstruoti game mode, atsiūsiu photo, arba jums leisiu prisijungti į serverį. Jūs sakote, kad aš kažkoks nežinomas , ir ,kad jaigu mane paremsite aš pasiimsiu pinigus, ir dingsiu iš čia ? NE, NE , NE, aš nenoriu apgaudinėti žmonių ,noriu ikurti geriausią sa-mp serverį, noriu lygiuotis į dabar "ELITINIUS" serverius, juk ne visi žmonės yra apgavikai... Jaigu norėsite duosiu aukščiausias privilėgijas serveryje , kai tik jis bus baiktas.

SKYPĖ - ROCZENFANAS

Redaguota , nario Adidas.J.

Nori paremti būsima sa-mp projektą? - roczenfanas <skype> , informaciją apie projektą skypėje.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4424 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...