Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4421 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki.Taigi kuriu weba pro http://www.hostinger.lt/ ir noreciau kad man padetumete.

Sukuriau wa. ecc.96.lt Kaip sutvarkyti kad tokio nebutu? Kad mestu grynai i tinklalapi?

Beje kaip isikelti dizaina cs? Padekite! Uz pagalba gausite apie 20+r3p.Skype Goda.Jarukaite

Laukiu!

Labukas,pačhatint? Rašyk skypę: Goda.Jarukaite.

Padėjau kaškuom? Negalėk +rep.

Nefreepostink. :)

Na ką įsikišiu ir aš, tai, kad jis ir nefreepostino, na bent jau tikrai ne tavo temoje... Kodėl tu žmogų kaltini tuo ko nebuvo? O gal tiesiog tai parašiai jog tau padidėtų skaičiukas? Na koks skirtumas. Taip žmogus yra teisus +rep ir -rep čia yra šlamštas. Tas pats jog tau ant fb uždėsiu like, tu pasijusi kietesnė ( -is) . Na bendriau jai tu pana tai taip... Nebekelsiu off topinių temų...

Na ką įsikišiu ir aš, tai, kad jis ir nefreepostino, na bent jau tikrai ne tavo temoje... Kodėl tu žmogų kaltini tuo ko nebuvo? O gal tiesiog tai parašiai jog tau padidėtų skaičiukas? Na koks skirtumas. Taip žmogus yra teisus +rep ir -rep čia yra šlamštas. Tas pats jog tau ant fb uždėsiu like, tu pasijusi kietesnė ( -is) . Na bendriau jai tu pana tai taip... Nebekelsiu off topinių temų...

Pana?:D :D, nemanai kad būtų fake, tokia mergina, tokia graži o like 0?:D

1e560ea00b9cb79d4d1bb7c7266c079d947.png

[9:30:21 PM] Ainis P. [HoonZ/Hiwichi]: trecia - as tave pakirsciau nespejus tau prie manes normaliai priartet

Sveiki.Taigi kuriu weba pro http://www.hostinger.lt/ ir noreciau kad man padetumete.

Sukuriau wa. ecc.96.lt Kaip sutvarkyti kad tokio nebutu? Kad mestu grynai i tinklalapi?

Beje kaip isikelti dizaina cs? Padekite! Uz pagalba gausite apie 20+r3p.Skype Goda.Jarukaite

Laukiu!

Aj bėja

http://www.supergames.lt/user/43598-kristinaa/ :DD čia tu

[9:30:21 PM] Ainis P. [HoonZ/Hiwichi]: trecia - as tave pakirsciau nespejus tau prie manes normaliai priartet

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4421 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...