Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4371 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Parašė po 2 savaičių...

atsiprasau, kad rasau cia, bet man labai idomu suzinoti ka pats veiksi projekte? Nes kaip pastebejau renki visus zmones reikalingus projektui, tad kam jiems visiems tave laikyt? Jie tuomet galetu ir be papildomo zmogaus viska padaryti ir pasilikti kiekvienas sau po didesne dali pelno. Dar karta atsiprasau, tikiuosi nesunervinau siuo klausimu. Ir laukiu atsakymo ;)

Na, taip visi kurie įstojo į projektą klausė, ką aš veikiu projekte?

Aš projekte viska darau, nuo a iki ž:

Atsakingas už viso projekto veiklą, reklamas, komandos narius, VPS serverius, tinklalapį, viska superku ir paruošiu darbui.

Photoshop'inu, jeigu daug darbo būna arba žmogus turi išvykti, tai aš mielai padarau tą ką reikia.

Sudiegiu forumus, pagrindinį tinklalapio puslapį, dizainą paruošiau nematytą.

Aš darau viską ką tik galiu, stengiuosi save tobulinti visomis prasmėmis.

Galiausiai ateina į komanda žmogus, jam yra paruošta vieta, belieka tik susibendrauti su komandą ir pradėti darbus. 

Ir nereikia čia atsiprašinėti, nėra ko pykti :)

Nieko jis nedarys eilinio mąstymo žmogus. Nori surinkt super komandą ir kaltis pinigus iš projekto tada paskirstyt visiems pagal tai kiek darbo padarė. Pasakykit kur kitaip? visur kur vargsi padarysi kažką gero, aišku duos pelno kiekvienas logiškai mąstantis žmogus. Bet jau taip naglai rinkti sakyti, geriausius renku tai ką tau kiti prasti skaitosi? nusileisk ant žemės. Sušoksim visi užlaušim tą tavo servą jeigu paleisi :D aišku pokštas čia, bet turėk omenį.

(redaguota)

Justai ir Pukeli : susisiekite su manim per skypę, aš Jums aprodysiu, ką aš padariau. Kokie darbai yra, šiuo metu yra SKRIPTERIS - kuris kuria modifikacija ir aš - darau viską nuo a iki ž, jeigu Jus taip manot, tai tikrai mūsų požiūriai išsiskiria, aš nesu toks kuris ima pelną ir nieko nedaro. Na, žinoma ne Jums apie mane žinoti, nes dauguma žmonių/žaidėjų/savininkų nori tik pelno, taip pelnas gerai, bet pelnas skirtas serverio priežiūrai, o ne pasipelnymo šaltinis. 

Mano vaiko svajonė buvo, kaip LRG.LT serveris užsidarė. Sukurti tokį serverį, kad patikti žaisti visiems, kad žmogus gyventu tikrą gyvenimą, o ne eitu pirkti žaidybinių pinigų, kreditų ir t.t. Todėl, aš šios svajonės ir laikausi, o ką aš sakau, tą ir padarau. Deja, bet toks jau aš esu.

O dėl Jūsų pasikėsinimo į serverį, jeigu taip galimą sakyti, tikrai nebijau :) Buvo LTG.LT projektas, jis mane bandė sužlugdyti, bet BUVO, jo šiuo metu nebėra, metai kaip nebėra, o pagrindinio savininko kompiuteris netikėtai hardas užlinko. Na ir kas galėjo pagalvoti, kad taip bus..

Šiuo metu aš atlieku titulinio puslapio kūrimą, bei visus photoshop darbus, ieškau žmonių į projektą, kalbuosi su rėmėjais, VPSnet.LT vartotojui papildžiau balancą, šiuo metu tik tiek, nors ir projektas dar tik prasidėjo :) O jeigu taip sakote, kad nieko nedarau, susisiekit parodysiu, įrodysiu savo žodžius :)

O dar jeigu kas neaišku, truputėlį plačiau : http://www.supergames.lt/topic/182163-ie%C5%A1komi-projekto-komandos-nariai/

Redaguota , nario DeeOne

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4371 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...