Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4371 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dar karta labai prašau, ar Jūs galite be free post'ų ???

Pakvietėt, tai pakvietė, jeigu neturiu laiko ir nepriimu, nereiškia jog čia sėdžiu ir stebiu kiekviena komentarą, projektą keliu iš pelenų, stengiuosi visur spėti, o jeigu kartais ir neišeina, tikrai negaliu persiplėšti, todėl būkit malonus ir kantrus, bent minute palaukdami, ačiū už supratingumą ;)

(redaguota)

Sveikas, SuperGames.LT skaitytojau.

f6f6f6d548daeae7ef7265b935da4fc7114.png

Turbūt mane prisimenat kaip DIEVAI.eu projekto savininka, mano komanda sugriuvo patyrusi sunkumus. Todėl ruošiuosi suburti tokia komanda, su kuria tuos sunkumus perlipsim, bet jokio vargo.

Mano planai yra dideli ir neapčiuopiami, todėl jeigu esi silpnavalis, be kantrybės, negali susivaldyti žmogus, patarčiau žemiau nebeskaityti, nes vistiek nesuprasi apie ką kalbama ir  nebusi priimtas į komandos sudėtį.

Papasakosiu trumpa istorija iš kur atsirado noras kurti projektą. Tik išpopuliarėjus SA-MP, neužilgo atsirado pirmasis serveris Lietuvoje, tai buvo LRG.LT. Aš žaidžiau jame, turėjau direktorių, namą, mašiną... Projektas nebuvo sukurtas pasipelnyti, tačiau kaip pastebėjo, kad pradėjo krautus pinigus į kišenę, serveris nulūžo, mes su draugais sakėme, nebežaisim jokiose projektuose, žinoma tuo metu buvo vienas iš pirmųjų SA-MP projektų, bet lūžus LRG, jų vis atsirasdavo daugiau, o projektai buvo daromi tik dėl pelno, viskas kainuoja, viska pirkis, taip serverio išlaikymas kainuoja ne mažus pinigus, tačiau atsirado žmonių kurie norėjo pasipelnyti iš mūsų, nuo tada sugalvojau sukurti projektą kuriame bus šauni kompanija, draugiški, bei norintis padėti admin'inistratoriai, begalė ruošiamų even'tų, serveryje vertinama valiota, jog turi gyventi, sukti galva kaip užsidirbti, nusipirkti namą, mašiną, kad nebaigtum žaidimo už kalėjimo grotų, kad Tau norėtu paskolinti žaidėjai pinigų ištikus nelaimei. Tiesiog, ruošiuosi sukurti tokį projektą kuris neatitinka dabartinių mūsų vadinamų GIGANTŲ Lietuvoje. 

Girdėjau kalbas, SA-MP praranda savo populiarumą, taip padarius nuomonę, kaip žaidėjas ateina į serverį ir sako: Duok man admin'ą, vip'ą, krūvą pinigų ir kreditų, tada žaisiu Tavo serveryje ir pakviesiu žmonių. Man turėjus projektus, ne vienas taip sakė, bet koks įdomumas atėjus į serverį, susirinkti viską ką gali pasiekti (ar niekada nepaklausėte savęs, kiek gali pasiekti? kodėl būtent Jums turi kažką duoti, ar nesugebat, patys pasiekti?) Kodėl SA-MP populiarumas dingta? Labai lengva atsakyti. Tarkim Tu nueisi į rimta projektą, Tu sakai duok admin'ą, atsakymą iš savininko sulauki: EIk žaisti, užsidirbsi ir turėsi. Tau atsakymas netenkina, išeini iš serverio ir nueini į kokį "Šūdservį"  ir sakai, duok admin'ą, pinigų, Tu ir gauni jų. Pažaidi keletą valandų platintame iš SUPERGAMES.LT atsisiųstame serveryje kurio pavadinimas "UNIKALIAUSIAS SERVERIS LIETUVOJE" ir atsibosta, tai pasakykit kaip populiarumas nedings? Counter-Strike, visada šauni kompanija (STEAM'ed serveriuose) Tie patys map,  kodėl dar yra žaidėju, taip ir jo, jau laikas praeina, bet kiek laiko Counter-Strike žaidėme? Apibendrinus, atsakymas vertas susigalvoti.

Tai gi, manau dalis iš Jūsų mane supratote, ko aš siekiu ir ką įgyvendinsiu. Manai, jog esi vertas dirbti mano projekte? Kontaktus rasi žemiau, kviesk ir pasižiūrim ko esi vertas.

Į komanda ieškomi predententai :

Programuotojas : [Yra]

Žemėlapio kūrėjas :   [Yra]   

Tinklalapių/Forumų kūrėjas : [Yra]   

Reklamuotojas : [Yra] (Bet ieškoma ir daugiau)

Remėjas : [Yra]   

Kandidatų turime daug į dalį iš šių postų, todėl mažai išmanantys šiuos darbus, prašome negaišinti nei mūsų, nei savęs. Ačiū už supratingumą !

DIEVAI.eu Savininkas : Gytis_Valentas

Kontaktiniai duomenys:

STEAM'ed : http://steamcommunity.com/profiles/76561197973805639/

9221332edbdcd36904a7c761f37d1fe2608.png

Nori informacija gauti pirmas? Skypė: Gytis-Valentas

Redaguota , nario DeeOne

Raimi, matau Tu visiškai nesigaudai, jeigu Tau tai įdomu, perskaityk dar viena kartą, tik skaityk įsigilinęs ir nešaudyk varnų pro langą, nes kitaip nesuprasi. Na kiek žmonių pakvietė mane į skype, nei vienas neklausė, kas čia parašyta ar kaip.. Manau, jog Tu tas nedaugelis, kuris nesuprato ką norėjau pasakyti. Tiesiog reikia jeigu skaitai kelių dalių teksta, suprasti apie ką kalba eina, aš viska paaiškinau. Na, jeigu Tu nesupranti, reiškiasi nėra verta Tau gilintis.

Raimi, matau Tu visiškai nesigaudai, jeigu Tau tai įdomu, perskaityk dar viena kartą, tik skaityk įsigilinęs ir nešaudyk varnų pro langą, nes kitaip nesuprasi. Na kiek žmonių pakvietė mane į skype, nei vienas neklausė, kas čia parašyta ar kaip.. Manau, jog Tu tas nedaugelis, kuris nesuprato ką norėjau pasakyti. Tiesiog reikia jeigu skaitai kelių dalių teksta, suprasti apie ką kalba eina, aš viska paaiškinau. Na, jeigu Tu nesupranti, reiškiasi nėra verta Tau gilintis.

Man atrodo, kad tu pats nenori suprasti ..

Girdėjau kalbas, SA-MP praranda savo populiarumą, taip padarius nuomonę, kaip žaidėjas ateina į serverį ir sako: Duok man admin'ą, vip'ą, krūvą pinigų ir kreditų, tada žaisiu Tavo serveryje ir pakviesiu žmonių. 

Aš tau bandau paaiškinti, kad šis sakinys nėra logiškas, čia taspats kas pasakyti, Leuge Of Legends praranda savo populiaruma, nes žaidėjai nepatenka į atitinkamas pakopas.

Tu pats nepagauni šio sakinio esmės, arba nenori sutikti su tuo jog nusišnekėjai.

Galiu nupirkti prekes iš eBay ar kitos elektroninės parduotuvės visame pasaulyje. 

100% patikimumas.

Kreiptis .

(redaguota)

Mielasis žmogeliuk, man jau atsibodo, BET DAR KARTĄ SAKAU, ATSISĖSK IR NUOSEKLIAI PERSKAITYK...

Jeigu vistiek nesuprasi, tai nebe postink, nes tikrai nebežinau, kaip Tau ir be paaiškinti. Tau sakai, balta, Tu rėksi juoda. Sakysi juoda, rėksi balta..

Redaguota , nario DeeOne

quenn - Mes turim ir pripažinimą žaidėjų, kelios dešimtys, jau laukia mūsų starto. Pavadinimo net nežadu keisti, nespręsk knygos apie viršelį, galbūt žinai tokį posakį. Mes žmones trauksim ne pavadinimu ar kažkuo, o unikaliomis sistemomis ir žaidėjų nuomonėmis apie projektą. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4371 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...