Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4424 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Siūlau sukurti "patikimumo" atskirą skiltį, kurioje temų pavadinimai būtų vartotojų nickname/username ir temose rašytų žmonės atsiliepimus.

Tarkim, mano temos pavadinimas būtų "Scelerum". Šioje temoje rašytų tie, kurie kažką pirko iš manęs ar pardavė man arba gal naudojosi paslaugomis.

Sukūrus temą, pvzž. " Parduodu CS:GO Gift" , posto gale nurodyčiau savo patikimumo temą. Jei turėčiau kokius 30 komentarų, tai pirkėjui būtų lengviau.

Manau tai gera idėja.

• Teigiamai 4

Iš vienos pusės idėja gera, bet iš kitos nelabai. Gera, kad taip galbūt sumažėtų apgavysčių ir daugiau narių pradėtų pasitikėti vieni kitais, bet iš kitos pusės gali apgavysčių padaugėti - dėl draugų, ar turimų susikurtų anketų naudojant įvairius Proxy sąrašus, kurie rašytų jog narys patikimas, pateikdamas įrodymus, nors jie realiai būtų nieko verti. Moderatoriams/administratoriams reikėtų labai susitelkti ties visų komentarų patikrinimu. 

• Teigiamai 3
  • Neigiamai 1

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

(redaguota)

Čia sistema būtų panaši tarkim į SteamTrades.Com, užeini į profilį (čia būtų užeini į temą) ir matai atsiliepimus žmonių.

Galbūt būtų galima padaryti kažką, kad komentuoti galėtų tik su įrodymais arba nuo kokių 90 post'ų. Arba tik su teigiama Reputacija.

Asmeniškai aš, šiame forume, matau kokius 5-7 norml žmones, visi kiti arba juokdariai ar labai siauro  ir vaikiško mąstymo, arba tiesiog turi didelių bendravimo   problemų.

Redaguota , nario Scelerum
  • Teigiamai 4

Čia mano paties idėja(na ačiū Yiin už formatavimą puslapio). Tiesiog manau paprasčiau ten ieškoti nei eiti per visus "Sukčių duomenų bazės" puslapius. Ypač, kai žmonės temos pavadinimo nesugeba tinkamo parinkti.

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4424 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...