Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4049 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Tai va, prisiminiau senus laikus, kaip susiringavome visi klubo nariai ir tiesiog leisdavom laiką čillindami gatvėse. Ko mes tik nedarydavome, lenktyniaudavome, RP'indavom.. Žodžiu pasidalinsiu keliais video iš mūsų SA-MP gyvenimo, kaip leisdavome laiką ir kur. Tikiuosi patiks ;)
Video filmavau ir visa ne aš, tiesiog norėjau pasidalinti su kitais :)

https://www.youtube.com/watch?v=b2ysuxjyj7U

Papildau:
Kelios nuotraukos iš klubo gyvenimo ( Darytos ne mano, bet dalyvavau kartu) :

SumPHH7.pngR61mulZ.png

cBlysTr.png

PwZn3sR.png

Z7t44gy.png

ET64KiC.png

mX3AqwH.png

Z7t44gy.png

3kp20Uf.png

7fwOhoR.png

Redaguota , nario HKS Mapper

RobertasHks

Tai gal galima, iš to seno SFG nick'us sužinoti jūsų?

P.S. Seni, geri laikai taip ir liks ilgai isimintini :)

Ir tie geri laikai ir liks prisiminimais. Nes suėja kaušai ir pisa protą dėl menkiausio šūdo. Atrodo kuo toliau tuo labiau žlunga SFG.LT. Su vienu atnaujinimu padarė pinigų bugą ir paskui visiems klausimas iš kur pas tą 60mln...

rNlFO1s.png

.Visur yra pradžia ir pabaiga.

(redaguota)

Ir tie geri laikai ir liks prisiminimais. Nes suėja kaušai ir pisa protą dėl menkiausio šūdo. Atrodo kuo toliau tuo labiau žlunga SFG.LT. Su vienu atnaujinimu padarė pinigų bugą ir paskui visiems klausimas iš kur pas tą 60mln...

Rokai, gal tiesiog nereikia prisiminti tų bugų pinigų, kas kokia mašiną, namą, laivą turėjo. Reikia pamiršti tuos žmonęs, kurie lindo į akis, darė nesąmones, dėl kiekvieno menknekio verkdavo, banindavo ir visa kita. Nick'ais neminėsiu, bet kam reikia tas žino ;)

Redaguota , nario HKS Mapper

RobertasHks

Ooo Robertas. senai matytas jau. Pameni toki Maladec Lukas ? :D Šeip jo, turėdavot ką veikti. 

Lukai, kai aš pradėjau žaisti SA-MP, tai mano pirmasis serveris buvo SFG ir paskutinis, tame serveryje tu man pirmas suteikei pagalba ir padėjai prasimušti. Čillindavom ir taip darydavom visokias nesąmones ir galvoji tave pamiršau?  :shok: 

Baik tu juokus, nepamiršau ir nepamiršiu ;)

RobertasHks

(redaguota)

Atrodo Gedas kelias, atnaujinimus darys greit. ( bent atrodo ) ir forume netgi pakeitė rangus.  

Yo atnaujinimai lediniai...

1. Ištaisyta porą klaidų.

2. Sukurta kokia komanda.

ir t.t

Kiti atnaujinimai:

1. Ištaisyta porą klaidų.

xddd

P.s Adam čia tu Maladėc_Lukas?

Marko_Tuzas | Smagu seniau būdavo  :D

Šits tikrai maladėc čigonėlis. xd

Redaguota , nario #Klebonas™.
  • Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4049 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...