Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4408 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki.

Nuomojamas vLRG.LT domenas. Ką tai reiškia?

Ieškau ir galbūt rasiu žmonių kurie turi patirties ir nori pabandyti atgaivinti projektą. Aktyvus,sąžiningi,daug motyvacijos turintis žmones susisiekite su manimi. Nuomuoju tai nereiškia,kad jums reikės mokėti. Jūs busite projekto pagrindiniai administratoriai kurie rūpinsis viskuo,o aš busiu tiesiog savininkas kuris nesikyš į jūsų darbą ir galbūt net nesirodys projekte. Jeigu bus reikalinga pagalba padėsiu,galbūt atsiras ir pas mane daugiau laiko sujungsime smegenys ir konkuruosim prieš kitus didžiuosius projektus. 

Dalis pelno žinoma atiteks man, tačiau visą tai aptarsime privačiai.

Šansas kiekvienam užsidirbti,svarbu motyvacija, gera nuotaika ir truputis smegenelių ir žinių. :)

Žaidėjus pažadu - svarbiausia aukščiau išvardinti punktai. Su vaikais reikalų turėti nenoriu.

Kodėl sakau ieškau žmonių,o ne žmogaus? Nes tikiuosi,kad jūs ęsate ne vienas, kadangi vienam išlaikyti projektą nėra lengva ir būtent del tos priežasties prabėgus keliems metams projektas pradėjo lysti į vis gylesnę duobę.

Redaguota , nario Rimas`
  • Teigiamai 1

;DDDDDDDDDDDDDD

Jau geriau nusipirkti naują domeną ir bandyti kurti projektą. Už ką tau pelnas vapšie, jeigu tu nebusi net? Už tai, kad nuomoji? Žmones nebukit durni.

Už tai,kad starto metu atvesiu 200~ online.

Sekmes kurt naują projekta ir susilaukti tokio online ar tokio dydžio pelno koki darydavau aš.

Firmas valdo vadovai,pavaduotojai,direktoriai... Savininkas pastato pagrindą kuris neša pelna.

• Teigiamai 3

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4408 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...