Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4411 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi noriu pirkt kažkokį moto 49cc, kad galėčiau važinėti, šiaip galvojau kažkada apie pusbritvę, bet, kad normalią pasimt reikia daugiau litų turėt. Šiaip galvojau apie kažką panašaus derbi senda, gilera dna arba galvojau kokią pusbritvę, bet aišku už tokią kainą padrožtos gerokai, tai gal galit pasiūlyt kažką kas geriau jūsų nuomone ir kodėl?

Pyrdų nesiūlom!
Ačiū:)

Už kiekvieną pasiūlymą argumentuotą uždėsiu +rep.

i87_oits.jpg

• Atsakymų 43
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

o tau mieste važinėt ar kaime? Jeigu mieste tai imk Aprilia RS, arba Yamaha Aerox. O jeigu kieme (pats gyvenu kaime) Tai turiu Yamaha Raptor 650cc bei Kawasaki KX 250cc Ir man tinka. ;)

Na gyvenu tai kaime, bet reikia palėkt ir iki miesto ir palėkiot mieste, bet ir po kaimą nieko :D šiaip tai nemanau, kad rasiu aprillia rs už tokią kainą.

i87_oits.jpg

Bet kad tie 49cc neįdomus. Mano broliui 6 metai ir turi Krosinį 125cc xd. O tam reikia 49cc. Nepirk gėriau. Pataupyk brangesniam. Nes dabar 49cc nupirksi, dviejus metus pasivažinėsi, ir bus tau permažas. xd

Supranti, kad aš į miestą lėksiu su juo tai man reikia 49cc, kitais metais galingesnio galėsiu laikyt, bet dabar man reikia 49cc ir mąstau koks variantas būtų geriausias :D

i87_oits.jpg

Bet kad tie 49cc neįdomus. Mano broliui 6 metai ir turi Krosinį 125cc xd. O tam reikia 49cc. Nepirk gėriau. Pataupyk brangesniam. Nes dabar 49cc nupirksi, dviejus metus pasivažinėsi, ir bus tau permažas. xd

Na matai yra tokių žmonių, kurie galbūt nėra pilnamečiai ir nori važinėti mieste, todėl būdamas 15-16 metų su 650cc nelabai pavažinėsi

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4411 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...