Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4411 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 43
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Na,kad ir kada sueis tie 16,aš tau siūlau pataupyt iki kol sueis. Jeigu tikrai nori pusbritvės tai už tokia kaina nerasi nieko gero. Sueis 16,išsilaikysi A1 kategorija,pinigų tikrai daugiau turėsi,o tada pasirinkimas Aprilia RS 125,Honda CBR,NSR,Yamaha Yfz,Tzr.. Omg :D O ir nusipirkęs galėsi nesukt galvos,ar ne brudą kokį nusipirkai. Žodžiu čia mano pasiūlymas,o spręsk tu.

Na,kad ir kada sueis tie 16,aš tau siūlau pataupyt iki kol sueis. Jeigu tikrai nori pusbritvės tai už tokia kaina nerasi nieko gero. Sueis 16,išsilaikysi A1 kategorija,pinigų tikrai daugiau turėsi,o tada pasirinkimas Aprilia RS 125,Honda CBR,NSR,Yamaha Yfz,Tzr.. Omg :D O ir nusipirkęs galėsi nesukt galvos,ar ne brudą kokį nusipirkai. Žodžiu čia mano pasiūlymas,o spręsk tu.

Na sueis kovo 31d. tai toli dar o dabar taip norisi moto, pavažinėt, bet aišku tikrai geriau palaukt yra pats žinau na man nebūtinai ta pusbritvė, tarkim visi kiti tinka išskyrus pyrdas, tai yra tokių ir neblogų variantų sakyčiau :D

i87_oits.jpg

O tai pusbritvės 49cc garsas geresnis? Galbūt realybėje nesi matęs jos?

Matęs nu tikrai ne kaip pyrdos.. plius sakau *Myliu SuperGames.lt* tu man jas kiši jai aš jų nenoriu..

Supermoto/Enduro pirk. Pats esu nusipirkęs Sherco HRD. Visur gali važinėt, tiek pievom , purvynu, smėliu, po miškus... Tiek ir mieste :) + su dokumentais sunkiau bus rasti, bet tikrai yra įmanoma. Atrodo štai taip :

b45effb87a5824b3213143f40ea89e77836.jpg

Tavo pasiūlymas man patiko kaiptik galvoju apie tokį dabar.

i87_oits.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4411 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...