Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4003 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, šiuo metu noriu pirkti ramų (+ 2GB, DDR2) ir aš nežinau kokius ramus man imti, nes nežinau kiek dar kompiuteris turi laisvos GHz. Patarkit, nes noriu kuo geriau...

Ar tokį ramą po du pirkti ( kad butu 2GB ) ? http://www.fortakas.lt/stacionari%C5%B3-kompiuteri%C5%B3-atmintis-dimm/patriot/psd21g800816/315543/ddr2-patriot-1gb-800mhz-cl6.html

Ar toki ramą iškart su 2GB imti ? http://www.fortakas.lt/stacionari%C5%B3-kompiuteri%C5%B3-atmintis-dimm/patriot/psd22g80026/315683/ddr2-patriot-2gb-800mhz-cl6.html

Mano CPU tipas

Intel Pentium III Xeon, 2666 MHz

Mano procesorius

Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8200 @ 2.66GHz 2.67 GHZ

Mano turimi ramai

2,00 GB (2046 MB), (DDR2), 2x 1GB

Mano vaizdo plokštė

Geforce GTS 450 (2GB)

Prašau pagalbos, atsilyginsiu +Repais...

Redaguota , nario Anton'imo
(redaguota)

Pirma kartą matau kad nuo ramų priklausytų CPU Ghz, jei tu kalbi apie tai, bet geriau būtų 1x2Gb, beto kiek laisvų slotų dabar ?

Ne apie CPU GHz šneku, o apie ramų ghz. Jeigu paimčiau 2x 1GB ramų, tai man atrodo, kad būtu galingiau, negu paimčiau iškart 2GB ramą, o laisvų slotų dabar yra 2, nes buvo 4, o įdėta yra 2x 1GB ir liko 2 slotai.

Redaguota , nario Anton'imo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4003 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...