Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Riven - Geras/blogas championas?


CPL

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3624 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na pastaruoju metu vis mažai riven'ų matau, nes tiesiog po nerf'o jiems ji atrodo ne tokia stipri kaip ankščiau. Aišku LoL'o žaidėjai kaip avys - jei pamatytu kokiam LCS turnyre, kad su riven'u lošia ir taško tai aišku, kad visi vėl pradėtų žaist, o tie kas prieš riven'ą žaidžia vėl verktų dėl nerf'ų. 

Riven'as kaip pats champ'as galima sakyti reikalauja šiek tiek žinių ir apie patį champ'ą ir apie žaidimą. Jeigu nori gerai su ja žaisti visą žaidimą turėsi būtinai early game arba puikų CS palaikyti arba užsifeedint toplane. Gali žaisti ir midlane, bet pats aš nežaidęs jos midlane. Jeigu neužsifeedinsi early game tai tiesiog tave greit užmuš teamfightuos ir tavo komanda žais 4v5. 

Vienas didžiausių riven pliusų yra jos mobilumas. (neatsimenu kaip išsiverst šitą žodį. :DD) Su savo Q ji turi 3 dashus, su E gauna irgi dashą. Išvis 4 dash'ai. Early game nusipirkus tier 2 batus retai tave kas pagaus ir retai kas nuo tavęs pabėgs. Su riven'u turi žinot kada įeiti į teamfight'ą, panašiai kaip ir su katarina. Jeigu įeisi per anksti tave užfocusins ir užmuš per kelias sekundes. Jei įeisi per vėlai tavo komanda jau bus išmirus ir gal gal vienas padarysi pentakill'ą jei tavo komandą jiems nuėmė daug hp ir tu užsifeedinęs - kitu atveju nieko nepadarysi. Pirmus 20-30 game su riven tiesiog prafeedinau. Nelabai man sekas su naujais champ'ais žaist, reikia priprast visų pirma. Pažiūrėk mobafire build'ų kokių, aš dažniausiai statau 40 proc. cdr, kad ult greitai atsikrautų ir t.t. Tai būtų cleaver, youmuus, ir cdr batai (neatsimenu pavadinimo). Turėtų susidaryt ~40 proc. cdr. Tada pasidarai ravenous hydra ir last whisper ir nusiperki kokį GA. Aišku čia ne pats populiariausias build'as, bet nuo šio build'o su riven'u pradėjau lošt geriau. O jei nori daryk kaip kiti - rushink ravenous hydra kaip pirmą item'ą, tada black cleaver ir t.t. 

Kaip jau sakiau tai riven'as gerai ir dėl to, kad gali eiti į kelis lane. Kartais galima pamatyt ir riven jungle, bet pats nepatarčiau su ja junglėse eit žaisti. Geriau pasiimt kokį normalų jungler'į. Jei galvoji ar įdomu su ja žaist bus - tai tikrai įdomu. Vien dėl to, kad gali su savo Q per sieną peršokt ir gerai pabėgt. Geras riven žaidėjas beveik prieš visus priešininkus laimės, nebent duosi prieš garen'ą žaist. Sakyčiau, kad pirkis tu tą riven'ą ir palošk pats. Nepatiks - nebus didelė tragedija. 4.8k IP per mažiau nei savaitę galima susitaupyt.

  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3624 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...