Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4408 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kuo skirasi paprastas BF3 nuo premium?

Battlefield 3 ir Battlefield 3 PREMIUM skirtumai:

Visi Battlefield 3 papildiniai:

Battlefield 3: Back to Karkand

Battlefield 3: Close Quarters

Battlefield 3: Armored Kill

Battlefield 3: Aftermath

Battlefield 3: End Game

20 naujų žemėlapių

20 naujų ginklų

10+ naujų transporto priemonių

Unikalus peilis žaidime

Unikalūs dog-tagai

10+ unikalių aprangų Jūsų kariui

Statistikos restartavimo galimybė

10+ unikalių emblemų Jūsų komandos puslapiui

Jungiantis į serverį nereikės laukti eilėse

30+ naujos, unikalios užduotys

Išskirtiniai konkursai PREMIUM žaidėjams

Galimybė rinkti DOUBLE XP, kai vyksta tokios dienos

Unikalūs ir įdomus vaizdo įrašai

Unikalūs strateginiai apmokymai

Papildomas turinys skirtas tik PREMIUM žaidėjams

graphic.png

Download Traffic yra žiauriai didelis tai dėl to ir trukinėja atsisiuntimas. Galima sakyti siųsdamasis BF3 galėsi žaisti žaidimą ,,tęsk siuntimą'' :D Aišku jau ir man pačiam tai atsibodo daryt, bet manau, kad verta. Siunčia 7 Valandas. Atsiuntė 34% (6,81GB). Išsijunginėja siuntimas kas 2min. Kartais nueinu ir nepaspaudžiu, kad tęstu. Siuntimo greitis 1MB/s.

YpIX4xG.jpg

(redaguota)

Smagu kad dalina pasigavau ir sau viena tik labai ilgai teko laukt laiško į email o sulaukus jis neveikiė :D

Įdomiai :D. Džiaugiuosi, kad nusprendžiau susikurti naują paskyra, o ne laukti žinutės el pašte, kada galėčiau pasikeisti savo slaptažodį. Kai pasibaigs akcija, aprims ir viskas veiks kaip veikė, tuo  metu ir patvirtinsiu naujos paskyros el paštą.

45% jau parsiųsta.

OsVa - Man tas pats, tik kad man siunčia jau 10 valandų + 700kb/s

Redaguota , nario KarolisV
(redaguota)

Įdomiai :D. Džiaugiuosi, kad nusprendžiau susikurti naują paskyra, o ne laukti žinutės el pašte, kada galėčiau pasikeisti savo slaptažodį. Kai pasibaigs akcija, aprims ir viskas veiks kaip veikė, tuo  metu ir patvirtinsiu naujos paskyros el paštą.

45% jau parsiųsta.

OsVa - Man tas pats, tik kad man siunčia jau 10 valandų + 700kb/s

Tikėkimės, kad tikrai verta laukti tiek daug laiko ir, kad kai parsisiųsim nenusivilsim žaidimu :D Buvau Call Of Duty serijos fanas iki Black Ops 2 ir Ghosts išleidimo. Ir štai man pasitaikė puiki proga išbandyti Battlefield 3 :)

Redaguota , nario OsVa

YpIX4xG.jpg

(redaguota)

Ar tik man vienam taip yra, ar dėl interneto greičio? ( 300kb/s ) Kai noriu siųstis 

BF3, man išmeta nutrūkusį ryšį. ( Taip pat neatsiunčia į email'ą patvirtinimo ) ?

Man irgi nesuprantu siunčia (~2 min) ir nutrūksta nors viskas gerai.

Darau išvadas, kad daug kas siunčiasi, tai gal kažkiek apkrauną tą ORIGIN ir neveik.

Redaguota , nario Ultragenas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4408 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...