Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3998 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki , užtikau šita video savo kanalė ir noriusu jumis padistukuoti aš visų pirmą nežinau ar tiketi ar nė 

nes tokių greituoliu pasaulyjė nėra  + tai gali būti feikas su photoshopų ir kad perkeltu taip negali būti ir nežinau ar man čia 

tiketi ar nė aišku jeigu mane būtu jis išgėlbėjas tai wow bučiau patikėjas ir padėkojės žmogus jo nėgalejo matyti tas kur vairavo tą 

motorolerį o tas išlypės žmogus persigandės ir mikroautobuso ar kaip . :D ir tas žmogus jo nemate vpš to " angelo sargo " gal būt aš tikiu tokiais dalykais bet kad taip nūtiktu nežinau ar tikėti ar nė .

kaip jūs manot ar tokie reiškiniai gali pasireikšti ? aš manau kad gali būti arba čia phostospoho darbas . 

(redaguota)

Jezau, yra dar tokių kurie tiki šiuo video ar išvis tokiom nesamonėm kaip teleportacijos? Skaičiau, kad šis video kurtas video games fanų kažkokios žaidimų įmonės paskelbtam konkursui ir tiek.

Realiai teleportacija yra įmanoma. Tereik daug alkoholio. Vakaras.... ir staiga rytas. Nežinai nei kur tu, nei su kuo tu :)

Redaguota , nario Žalgirietis
3113187470.png

Jezau, yra dar tokių kurie tiki šiuo video ar išvis tokiom nesamonėm kaip teleportacijos? Skaičiau, kad šis video kurtas video games fanų kažkokios žaidimų įmonės paskelbtam konkursui ir tiek.

Realiai teleportacija yra įmanoma. Tereik daug alkoholio. Vakaras.... ir staiga rytas. Nežinai nei kur tu, nei su kuo tu :)

Vat tai yra vienintelis būdas kas norit patirti teleportacija laike  ;D

48a929f587a83fd8986d2d1489c44089754.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3998 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...