Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4391 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Taigi bandžiau pagražinti forumo temas ir pasigavo bugą, ir net neįsivaizduoju kaip šitą ištaisyti:

Foto:

09b5d6b6bde27cd3f9a2250579e08460894.png

Kaip matote, neina man nei jo editinti nei ištrinti, o kai paspaudžiu ant nustatymai, mane tiesiog permeta į pgr acp puslapį

Štai taip atrodo forume:

17c7ce3d5c88fe35c5e99e4218e04790981.png

Ir šis bugas susimaišo visai su kitomis temomis :(

(redaguota)

Prie grupių nustatymų neuždarei tagų. Ten kur yra pagražinimas teksto. Atsiūsk pilną eilutę ir pataisysiu.

Aš žinau, kad turbūt kodas blogai reaguoja, bet tai tame ir esmė, nežinau, kaip man jį pakeist :|

<span style="color: red; font-weight: bold; text-shadow: 0 0 .7em red;">Čia būs skalbiamos naujienos

Čia kodas yra gero, nes to buginto neina atidaryti,

EDIT: čia nukopinau per HTML

<span style="color: red; font-weight: bold; text-shadow: 0 0 .7em red;"> Čia galite galite parašyti <span style="color: blue;>SKUNDĄ</p>											

Redaguota , nario Rolandas.

Aš žinau, kad turbūt kodas blogai reaguoja, bet tai tame ir esmė, nežinau, kaip man jį pakeist :|

<span style="color: red; font-weight: bold; text-shadow: 0 0 .7em red;">Čia būs skalbiamos naujienos

Čia kodas yra gero, nes to buginto neina atidaryti,

EDIT: čia nukopinau per HTML

<span style="color: red; font-weight: bold; text-shadow: 0 0 .7em red;"> Čia galite galite parašyti <span style="color: blue;>SKUNDĄ</p>											

"Čia būs skalbiamos naujienos" :DD

logo2.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4391 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...