Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4386 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Per sviesus bentjau man, o siaip mldc

Šaunuolis kad mokiniesi, bet, ką tik pamačiau tai tik aukščiau perkelta navigaciją ir pakeistas spalvas :) Dar yra kur tobulėt, sėkmės tolimesniuose darbuose ;)

Nematau aš čia jau labai daug darbo , bet čia juk pirmas dabar ,tai manau visai neblogai

Wow, simple bet gražu :) 10/10 Tik manau galimėtu navigacija kitokia padaryt :)

Gražus spalvos puikiai priderintos + kaip pradedančiam neblogai naujoviškas toks  ;)

Ačiū visiems.

Redaguota , nario Martynas S.

Patarčiau navigaciją išlyginti su headeriu,nes dabar kai "užlipa" ne kaip atrodo. 
Taip pat pasigedau IP.Board kreditų. Jie yra privalomi dėl autorinių teisių. 
Galėčiau dar pridurti,kad paįvairink kitą kartą spalvas. Nenaudok visur vienos spalvos. Pamaišyk,kad išsiskirtu svarbesnės vietos.

8/10 Gražu jei nebūtų taip ryšku ;)

Oh tu, biški kopijavai nuo mano IPB dizaino, bet vis tiek daug ką pakeitei ir vis tiek gražu (y) spaudžiu ranką, nes atsirado dar vienas iš tų nedaugelio žmonių kuris moką Lietuvoje IPB dizainus koduoti ;)

http://lilaty.eu/

Na kai pažiūri, tai ištikro panašus :D

Kad ir kokią kvailystę bepadarytum - tėvai tau atleis. Niekada su jais nesipyk, nes niekada nerasi nieko geriau nei jie.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4386 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...