Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4046 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi wo reik normalus nicko bet esmė tame kad būtu kažkas normalaus pwž kaip iš tu DJ'U kaip kokio Avicii  kažką tokio :D aišku žinomą kad ir būtu galimą ištart normaliai o ne ten kaip nors su4g89am1es1LT  ar kažką pan iš tokių netiks. VISUS NICK PASIULYMUS SIUNČIAM Į PM JOKIU POSTINIMU TEMOJ.

Bėją dar kuris pasiulys geriausia atiduosoiu dovanu farming simulator 2013 giftą.

b9feb6b1951c52c0b03d22c1a4e4fd7e351.png

http://store.steampowered.com/app/220260/

• ,

aš tave tik viena gerbiau iš sg forumo moderatorių ir kaip žmogu.. bet vistiek persistengiau kaip žiuriu neviska perskaitei. :///

Koks skirtumas, kur siųsti juos? Paims ir nukopijuos dabar? Pasiūliau ir tiek. ;)

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

susikurk nick, kad irasius i google ismestu tave, o ne kazkokius dj, kazkaip yra lieva vogti kitu nick, pvz pasiimk koki lotynisk, retesni, jei domina galiu duoti kelis, tarkim mano "Scelerum" yra nusikaltinumai, ar tarkim:

qentsii -^^

qeantsii

ektdic

pasirasyk zodzius ir pasiimk pirmas raides ju

aš nevogiu tesiog kažką panašaus į ta temą kad bent normaliai ištart eitų tame esmė..  :) ir normaliai parašyts būtu ta prasme be jokiu ten šhit

o P.S Kestuti kiek mačiau kur būwo senos temos kad pasiulytu nickus tai tie visi nickai iš kitu forumu  ....

Tai ar čia parašytų ar tau į PM, vis tiek tie slapyvardžiai gali jau būti kažkieno sugalvoti ir iš kažkur paiimti. Susigalvok tokį, kuris turėtų kokią nors prasmę, ir kuris tau pačiam patiktų. Jeigu nesugalvoji tai nemanau jog verta už tai dalinti tokius žaidimus, susigalvok kokį šmaikštų ir galingą slapyvardį ir viskas, kaip: "VAGINATORIUS 3000, TasKuriamStovi, ASSraperis ir pnš." :D

8gHUMz7.png

parodžiau kaip pavydi DJ'aus nicką tai dabar ir prideda tuos DJ.. čia pavyzdi reik parodyt ko nori tik iš žaidimu srities kaip supratau.. O Kestai dėl to žaidimo kad sakai neverta ''tokius'' žaidimus o kuom čia jis geras? aš ji gavau vos ne free taip sakant iš sharemods pointu tai ehhh :) koks skirtumas kad jis ten stovi iventory jau puse metų jeigu nežaidžiu vistiek.

parodžiau kaip pavydi DJ'aus nicką tai dabar ir prideda tuos DJ.. čia pavyzdi reik parodyt ko nori tik iš žaidimu srities kaip supratau.. O Kestai dėl to žaidimo kad sakai neverta ''tokius'' žaidimus o kuom čia jis geras? aš ji gavau vos ne free taip sakant iš sharemods pointu tai ehhh :) koks skirtumas kad jis ten stovi iventory jau puse metų jeigu nežaidžiu vistiek.

Gali parduoti ir mažiausiai 30 Lt užsidirbti, kuriuos galėsi išleisti savo laisvalaikiui. 

8gHUMz7.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4046 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...