Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4410 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kitą kartą daugiau foto ir didesnius darbus daryk. Nes čia tas pats kaip suoliuką vidurį gatvės sumapinčiau

Hey, mano vardas Simas. Esu UI/ UX dizaineris iš Vilniaus. Baigiau Interaction Design Genoblio universitete. Dirbu su startup'ais ir kuriu geriausią kada nors egzistavusį samp serverį :)

Jeigu dar kažko apie mane nežinai, tai brūkštelk į skype :) 

Mielai atsakysiu :)

Kitą kartą daugiau foto ir didesnius darbus daryk. Nes čia tas pats kaip suoliuką vidurį gatvės sumapinčiau

kitą karta nufilmuosiu.Jei bus kitas kartas nes čia dauguma durneliu vos neišvadino... tai nelabai malonu ir dirbti tada :)

Kažkas patiko ? Dėk +Rep

Kažkas nepatiko? Dėk -Rep ir pakomentok  kodėl ? :)

Nu bet tu ir durnas ką? Nemoki priimt kritikos, užmečiau -rep nes nėra į ką žiūrėt. Keli objektai padėti.. N* tu man į privatą rašai, kad uždėjau -rep? Tai, kad jau pavadinai "pro mapperiu" Tai gal nori eit pasigrumt? Ar jau laikas užtilt?

Suprantu aš viską.Bet galėjai bent parašyti ką keisti tavo nuomone....

Ne ačiū dar nenusiritau dar tiek kad vos atėjas į mapp pasaulį imčiau kariauti su kažkuo :)

Kažkas patiko ? Dėk +Rep

Kažkas nepatiko? Dėk -Rep ir pakomentok  kodėl ? :)

Taip tai aš suprantu bet žmogus atėjo šovė -rep ir nepasakė kodėl 

Suprantu kad čia ne pyragas bet ir nemanau jog baisiausias darbas pasaulyje ;)

To net darbu nebūtų galima pavadinti. Visiškai neišlaisvinai fantazijos, objektų bendras vaizdas labai prastas, o ir patys objektai nėra parinkti geriausi. Apskritai net nežinau kas čia turėtų būti. Bendras vaizdas baisus.

Su kuo labiausiai apsimoka mappinti? Norėčiau ir aš pabandyti xD

Jeigu kalbant apie eksterjerus, tuomet sakyčiau, jog map constructorius, bet jei kalbant apie interjerus, tuomet tik MTA.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4410 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...