Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4439 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveike gyve visi. Žodžiu, eilinį kartą nenusisekė su projektu, taigi ieškau kito.
Turiu 13 metų, po vasaros, rudens i dą gabaliuko zėmlią bus 14. Metų nedaug, bet proto (kol savininkai nepridirba nesamonių) turiu. Tai va, litanijos aš čia nerašysiu, parašau ko noriu, ir ką duodu.

Reikalavimai:

1. Savininkui bent 14 metų.
2. Turėti skripterį su nemaža patirtimi.
3. Turėti pakankamai pinigų projekto išlaikymui, kad nebūtų - "agirdž, če man pritrūko dar dvacoko ant domeno, gal gali damest?"
4. Sąžiningumas ir ,kad komanda būtų su humoro jausmu, tiesiog nemalonu būti projekte su nesukalbamais mėmėm. Ir, per daug neskubinkit manęs, visgi vasara čia pat, tai tik vakarais išeis padirbėt, arba lietingomis dienomis.
5. Privilegijos Forume/Serveryje ir nedidukė pelno dalis (jei jo bus).

Na, reikalavimų prirašiau daug, o ką projektui pasiūlysiu aš?

1. Mappinimą, turiu  ~2 metų patirtį. Na, ir dar 1 metus prieš tai buvau taip sakant šūdą malęs, bet čia jau nepriskaitykim.
2. Padėčiau reklamuoti, bet čia jau jei bus daugiau laisvo laiko.

Tai va, mano mapinimo pavyzdėlis (Parduotuvė):

http://www.supergames.lt/topic/179304-miestelio-parduotuv%C4%97-by-hark0w/#entry1269959

Kolkas kitų naujų mapinimo pavyzdžių neturiu, nebent smulkų, mašinų nuomos punktą. Gal kokį gražesnį ir iš pusmečio senumo rasiu, tai jei pritrūks pavyzdžių, atsiūsiu.

Skype palikite komentaruose, pakviesiu. 
Pirmenybę teikiu projektams kaimeliuose, LS/LV miestai netinka.

Redaguota , nario Hark0w

busta

(redaguota)

Pamenu iš Las-Venturas.LT tavę bei tavo keletą mapp darbų kurie man paliko įspūdį. P.S. Im Arvydas_Torres

Aš irgi tave pamenu, bet mano darbai anie dar negalėjo palikt įspūdžio :D dar berods buvai map clane?

Teisingai !

O siaip sitas baxuriuks biski moka mappint.

Ačiuks mažula, gal kažkada pasieksiu tokį lygį kaip tavo, o meistre Mintonai. Redaguota , nario Hark0w

busta

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4439 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...