Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4438 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Supranti yra vaikai, kurie mėgsta dax*ują perkrautų objektų vienoje vietoje, todėl man jų nuomonės tikrai nereikai :)

Nu tai kiekvienam savas skonis, gal tau nepatinka daug objektų vienoje vietoje, kitam gal patinka, man pvž gražesni mappai kur įdėta daugiau objektu ir prigalvota. Nežinau kaip kitiems bet man patiko interjeras o išorė tai kaip sakiai tik vaikams patinka daug objektu tai čia man mažoka objektu, na bet interjeras gražus

76561198021428691.png

Atleisk ,tačiau man nelabai patiko išorė ,nes tu padariai tvroą medekų garažę ,tačiau neįdėjai tenais vartų , o tada kyla klausiams ,kam išvis tvorą dėjai ? Toliau parkelyje ne viska aptvėriai , ir manau galima buvo gražiau aptverti + nemačiau apšviesimo , ir įėjimas į ligonię ,man pasidorė ,kad jau per daug gėlių yra prikišta ,o šeip stenkis ,sekmės kituose darbuose.

r5m9ZRJ.png

Atleisk ,tačiau man nelabai patiko išorė ,nes tu padariai tvroą medekų garažę ,tačiau neįdėjai tenais vartų , o tada kyla klausiams ,kam išvis tvorą dėjai ? Toliau parkelyje ne viska aptvėriai , ir manau galima buvo gražiau aptverti + nemačiau apšviesimo , ir įėjimas į ligonię ,man pasidorė ,kad jau per daug gėlių yra prikišta ,o šeip stenkis ,sekmės kituose darbuose.

Jai jau nori pasirodyti, tai išmok LT rašyt :)

84d445c8bafd3cc67bfd2c212d986c27657.png

Jai jau nori pasirodyti, tai išmok LT rašyt :)

Aš nenorėjau pasirodyti ,aš tik išsakiau savo nuomonę , nemanyk ,kad čia maniau apstumti ar ka nors tokio , aš tiesiog pasakiau mano manyku ko galbūt trūko , bet aš nevardinau pliusu ,o jų yra išties žymiai daugiau už minusus  ir nereikia čia jau dėti +rep ...

r5m9ZRJ.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4438 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...