Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4013 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sugebėjimai:

• Višiškai pilnai sutvarkau įskiepius.
  • Pastatau žemėlapį.

Kontaktai

Ieškau.

• Remėjo, kuris galėtu paremti nemaža sumą , naujam projektui. 

Ka gaus remėjas?

• Remėjas gaus 50% pelno.
  • Savininką.
  • Trumpiau tiesiog bendras projektas.

Nelaukiu jokiu alter, progreeen ir t.t komentarų.

Redaguota , nario - Tomas.

Žmogus ieško šūdservio serveriui remėjo? Gal tu sukurk kašką unikalaus tada ieškok remėjų, jog čia tvarkai įskiepus tik 20% iš serverio puses.

Vaiki *Myliu SuperGames.lt*, nieko nesugebi o čia man dar aiškini pavoges seno mcnation.lt projekto vardą čia kuria kažkoki šudservį ir stumia ant visų kiti lievi , o tu čia geriausias ane?

Tai čia gali būti rimtas sukčius ir kas tada galvosi o protingas žmogus blaiviai masto ir hujakt nebėra viska nuneša tai va.Mano siūlymas kurk su tokium žmogum kuris ira iš tau artimos aplinkos ne ta prasme ten už laido.Bet šiaip su klasioku ir tt kad galėtum pasitikėt o už to laido kalba viena daro ka kitka

48a929f587a83fd8986d2d1489c44089754.jpg

Vaiki *Myliu SuperGames.lt*, nieko nesugebi o čia man dar aiškini pavoges seno mcnation.lt projekto vardą čia kuria kažkoki šudservį ir stumia ant visų kiti lievi , o tu čia geriausias ane?

Kokį mcnation? Pamišk nebebus. Jį kurią seni žmonės kurį ir pradėjo iš naujo. Aš neskaitau geriausiu, bet jai jūs niekuom neišsiskirsit, oho čia beveik 20% sugeba sutvarkyti įskiepus normaliai, o kad sugebėtumet sukurti tada kaškas naujo.

New Minecraft Project Coming Soon!

Unikalus Lietuvoje!

Tai čia gali būti rimtas sukčius ir kas tada galvosi o protingas žmogus blaiviai masto ir hujakt nebėra viska nuneša tai va.Mano siūlymas kurk su tokium žmogum kuris ira iš tau artimos aplinkos ne ta prasme ten už laido.Bet šiaip su klasioku ir tt kad galėtum pasitikėt o už to laido kalba viena daro ka kitka

Meginsim ,bet reiktu remėjo kas paremtu.

Vargu ar pluginų "tvarkymas" yra jau tokie rimti serverio darbai. Darau prielaidą, kad neapsimoka investuoti į tavo serverį.

• Nėra parašyta nieko konkretaus.
  • Mažai informacijos apie pačio sugebėjimus.
  • Nėra projekto vizijos, domeno.
  • Komandoje esi tik vienas (pagal aprašymą), vadinasi tikrai "Nieko gero".

Ir šiaip projektų skiltyje tokių kaip tavo vienas po kito, tad nešok aukščiau bambos ir kitiems akių nedraskyk.

Ištikimas supergames/

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4013 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...