Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4446 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi laba diena , norėjau pakalbėti jau senokai apie vieną dalyką. Taigi kaip matote , atsiranda labai daug ''maperių'' ir kelia savo darbus čia , tačiau jie yra megėjai tiesiog nori pasidalinti darbais , tiesiog , kad žmones įvertintu jo darbą. Bet jus sakot , kad žmones  kuria prastu serverius ir vadinate jais ''šudserviais''. Dažniausiai dėl prastų sistemų ar dėl pačios modifikacijos , tačiau mappai irgi yra dalis tos modifikacijos ir kada koks nors žmogus nori sumappinti kažką naujo, o kitas serveris kuriasi gan ilgai , kuria daug mapų o tas žmogus vieną mappą, ir tas žmogus aišku greičiau sukurs.Taigi kur aš lenkiu aš norėjau pasakyti tai ( tikriausiai pagalvosite, kad tai kvaila bet..) mano draugai kuria serverį ten yra mapperis ir skripteris nickų aš nesakysiu, sistemos nuostabios naujoviškos, modifikacija viskas naują, mapai irgi gražus. Taigi, kadangi čia yra mapų skiltis tai norėjau jūsų paprašyti, nekelkite jų čia ar dar kitur, pasidalinkite tarp draugų paklauskite jų nuomones, nes kaip ir sakiau kuriasi kiti serveriai jie daro naujus mapus , o jus irgi mappinate ir jie ilgai kuria daug mapų ir jie nespėjai kaip ir kiti , o jus pasidalinate panašia įdėja nesakau , kad tokia pat ir kada jies atsidaro žmones sako '' kopijuota įdėja '' , ''galvokite savo , neįdomu man...'' , ''mano draugo mapas'' . Ir su tokiais mapų pasidalimais yra sunku kažką sukurti , manau daug serverių palaikys o kiti gali palaikyti ''kvailu žmogumi , kuris nusišneka'' ,jai kalbėsite apie mane taip man bus nesvarbu, tačiau tada nevadinkite kitų serverių ''šudserviais'' , o jai palikysite ačiū labai , o dėl to serverio tai prašome laukti jo ir užeiti , viskas bus veliau aprašymas ir pristatymas , ačiū , kad išklausėte , iki.

Minato , aš norėjau pasakyti tai , kad prašau nekelti čia savo mapp darbų dalinkites tarp draugų , nes kuriasi ir kiti serveriai , ir tie serveriai nori sukurti kažko naujo , o žmones irgi tai ir sumappina panašiai o vėliau kada startuoja serveris ateina žmones ir sako kopijuota įdėja kurkit savo ir pnš. Manau durnai bet teisingai.

(redaguota)

Minato , aš norėjau pasakyti tai , kad prašau nekelti čia savo mapp darbų dalinkites tarp draugų , nes kuriasi ir kiti serveriai , ir tie serveriai nori sukurti kažko naujo , o žmones irgi tai ir sumappina panašiai o vėliau kada startuoja serveris ateina žmones ir sako kopijuota įdėja kurkit savo ir pnš. Manau durnai bet teisingai.

O tai kam skiltys sukurta ? Kad galėtum mapp darbus ir kad kiti tave vertintų paiškinaa kas blogai o kas gerai , o del draugus tai ka aš žinau kai pradėjau mappinti buvau toks žalias sumappinau pvz ls mieste spawna draugui parodžiau sake gražų kiek mappindavau darbų vis sake gražų jei ne šitas tinklapis tai bbž kokie dabar būtų mano darbai :) Redaguota , nario Infernus
(redaguota)

Ši skiltis ir yra tam, kad sulaukti kitų narių įvertinimo dėl savo sugebėjimų. Ne visų draugams įdomu tokie dalykai, o ir net jei taip, tuomet ne visų draugai sugeba objektyviai vertinti darbus. Kitas dalykas dar yra ir tas, jog ne visi žemėlapio maketuotojai turi savo projektus, dalis maketuotojų darbus pardavinėja kitiems projektams. Kaip ir leidau suprasti, aš prieš šitai nesąmonei.

Redaguota , nario Nuko`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4446 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...