Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4407 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,taigi po labai ilgos pertraukos įkeliu darbą į šį forumą.Keliu vien dėl to , kad su vienu čia esančiu forumiečių  susiginčijom. Galėčiau įkelti ir daugiau mapp darbų tačiau nėra tikslo. Taigi įkelių mapp darbą.Nuotraukoje matysite gauja.Vieta galbūt ir tinkama,žinoma savo įdėjos ką aš čia norėčiau padaryti čia nepasakosiu labai daug laiko užiims.taigi smagaus žiurėjimo.Iškart dėkoju už nuomones. 

Nuotraukos : http://imgur.com/PICEzM7,kDhFgSN,YQOW7TR,jRq8OSf,E1PYUqF,ePn7RLn,PnAf7id,Vbp2CSr#0

Redaguota , nario MoRoZ

greensideV1.png

(redaguota)

Mano patarimas geriau padaryk video , tada matysis visas išsidėstimas ir t.t. Beto kažkaip keistai atrodo , kad bazėje yra šlagbaumai.

Šlagbaumai? kur tu juos matai? ten tieisiog ant tvoros pagražinimas..O dėl video labai tingiu.Matai būčiau čia net ir nekėlęs jei vienas erelis būtų sparnų nepaleidęs,žinoma nesvarbu,ačiū už patarima.

Redaguota , nario MoRoZ

greensideV1.png

(redaguota)

Na, 4 balam uzsidirbai, o siaip - cia ne gauja, o GRP 12 metu vaiko aptvertas parkas.

Parkas? na žinoma biški žalumos yra tačiau ne tiek daug,na bet ačiū.man tavo mapp darbai nepatinka,tau mano. gg 

P.S daugiau nieko nerašyk nenoriu ginčytis su tavim. neįdomus.

Redaguota , nario MoRoZ

greensideV1.png

Mapp darbas nepatiko, todėl kad per daug visko - fontanų ir t.t. dabar 978 ar 979 tvoros nelabai supratau kam jos reikalingos :/ 6 nuotraukoje kam tas tarpas tarp tvorų ir vidurį įkištas gėlynas? O paskutinėje nuotraukoje parodei duris , o interjerą kad parodytum tai -nėra pastato interjero ... Tiesą sakant iš nuotraukų pamatęs tokį darbą drįsčiau abejoti, ar tai gaujos bazė... 4/10

84d445c8bafd3cc67bfd2c212d986c27657.png

Aik tu sau kas per atsiprašant šūdu darbas,tas kuris ginčijos tai maladeč.Mapas vapšie užneša į šūdu krūvą,čj mapini vos 1d ir jau keli save į aukštumas,norint mapinti turi turėti fantazijos,gaujai užtenka angaro,bazęs,pickupu,gun dežes,vartu,tvoros(ne kaip tavo) mažokos bazęs(čia labai,labai didele) ir šiaip fantazijos,kam tie gėlynai visur prišikti?

Na manau priimsi kritika.

Mapp darbas nepatiko, todėl kad per daug visko - fontanų ir t.t. dabar 978 ar 979 tvoros nelabai supratau kam jos reikalingos :/ 6 nuotraukoje kam tas tarpas tarp tvorų ir vidurį įkištas gėlynas? O paskutinėje nuotraukoje parodei duris , o interjerą kad parodytum tai -nėra pastato interjero ... Tiesą sakant iš nuotraukų pamatęs tokį darbą drįsčiau abejoti, ar tai gaujos bazė... 4/10

Žinoma kiekvienas vertina pagal save. ačiū už nuomone. O interjieras įdėtas platintas šaudyklos tai nemanau kad ten jį reikia rodyti.

Gavai kritikos ir jau neberašyt? :D

Kokia čia kritika.Aš žinau tave pradėsi ginčytis,pradėsi verkti ir t.t nėra prasmės. tavo charakterį visi žino.tad su tokiais žmonėm bendraut nenoriu.

Čia atrodo labiau į parką kokį. 5/10.

Jeigų būtų parkas būtų daugiau žolynų ir t.t.

Man patiko :) 9

Ačiū.

Ištikrūjų tai foto nieko nesimato. Nufotkink iš viršaus arba padaryk video. Nea dbr tai tikrai nieko nesuprantu kur kas stovi.

Neturiu laiko daryti video,beje jo daryti nenoriu.

GRP'inio mapper'io darbas. Matau, kad dar mažai kas supranta, ką reiškia žodis "gauja" ir jos būstinė (hood'as). Eilinis darbas, prikišta bereikalingų objektų ir jų panaudojimas - nulis. Nevertinamas darbas.

Jeigu tau grp darbai neįtinka tai tu jų ir nevertink aš mappinu grp stiliu ir man gerai.jei tau reikia tu mappinkis kitokius stilius. ačiū už patarima.

greensideV1.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4407 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...