Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4440 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, šiandien vienas gaidukas per steamą norėjo susukti bizniuką ir iš manęs ''nupirkti'' AK47 Redline už 32 eurus. Buvo taip, jis man sakė kad perduos 32 eurus per trade o aš įdėsiu jam savo ginklą.

Bėda ta, kad pačiam steam policy parašyta jog apart steam community market pinigų niekur kitur dėti negalima (nei trade nei niekur kitur). 

Ir dar kad aš ''užkibčiau'' jis prikabino žinutę kurioj buvo parašyta kažkas tokio:

* Steam Guard protects and guarantees that you will safely receive the amount of 32 euros for the current trade. In case something happens please report the user to steam immediately. 

Trade ID: 1519165s4df9

Dalykas tas kad Steam Guard prie to neprisidėjęs o jis tik sukūrė fake žinutę kad aš užkibčiau.

Būkite atsargūs tradindami per steamą nes gali būti taip kad apsišausit ant 30+ eurų. :)

❤️

Gali kas nors paaiškint kur cs:go gaut tų gerų ginklų? Tik atidarinėjant case? Nes kiek lošiau, tai gavęs esu aug storm ir dafigą case arba capsule :D Ir iš kur kiti gauna peilius?

Retus itemus gauni atidarinėdamas dėžes įskaitant peilius ir t.t. Žaisdamas mečus gali gaut apyrečius tokius man atrodo tik.

❤️

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4440 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...