Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4428 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

nepragyvenime esmė. :) galim pragyvent ten patikėk :) yra kitu priežačių nu anyway tarkim turim diskutuot bet suprask gal aš prieš visa forumą nepasakosiu savo gyvenimo  ? mh..

Aš suprantu, kad ten pragyventi nėra labai sudėtinga, jeigu dar gera darbą turi ten tai iš viso awesome, bet kalbu kaip lietuvoje. Visiems blogai, visi išvažiuoja... Užsirovei mafijai lietuvoje, kad dinkt turėjai? :D

Redaguota , nario Ciroc.

Aš suprantu, kad ten pragyventi nėra labai sudėtinga, jeigu dar gera darbą turi ten tai iš viso awesome, bet kalbu kaip lietuvoje. Visiems blogai, visi išvažiuoja... Užsirovei mafijai lietuvoje, kad dinkt turėjai? :D

čia jei į ta uk važiuot nori ir su tėvais jei važiuoji ir tau mažiau nei 18 ir tawo motina išskisyrus ir tik su tawim gyvena tu tokias šaibas gauni tai tu patikėk :) vapšė UK čhilas tada tad jau dar geriau nei awesome.. ne ant mafijos nebūwo ten tu mafijų yra kitu žmoniu kurie būvo labai pavydus ir taip sakant ėdė ėdė :D jei supratai ką turėjau omeni tai gud tada..

čia jei į ta uk važiuot nori ir su tėvais jei važiuoji ir tau mažiau nei 18 ir tawo motina išskisyrus ir tik su tawim gyvena tu tokias šaibas gauni tai tu patikėk :) vapšė UK čhilas tada tad jau dar geriau nei awesome.. ne ant mafijos nebūwo ten tu mafijų yra kitu žmoniu kurie būvo labai pavydus ir taip sakant ėdė ėdė :D jei supratai ką turėjau omeni tai gud tada..

Supratau, turiu pažįstamų Vokietijoje, gyvena iš pašalpos, o vaikams "iPhon'us" penktus perka...

Supratau, turiu pažįstamų Vokietijoje, gyvena iš pašalpos, o vaikams "iPhon'us" penktus perka...

žinau :) UK/Vokietijoj  toks gyvenims bet nah ant tu pašalpu irgi sėdėt nežinau bet man tai spėju po mėnėsio ant proto būtu kuku... kad tesiog sėdėt ir nieko neveikt. :)

O P.S Endriu aš apie šeip kad atvažiuot susitikt su draugais kažka tokio tai nieko nesakau bet gyvent.... 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4428 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...