Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4015 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Taigi noriu išmokti scriptint, kad kada nors gal pats kažką bandyti su serverio kūrimu. Kolkas tik noriu išmokti pagrindus, kaip kūrti admin sistemas, vip sistemas, registracija gal net ir paprastesnius dalykus. Žiurinėjau Youtube ir ten pradeda ,,skaldyt'', tai nieko nesuprantu. Tai prašau pagalbos ar kas nors galėtu nemokamai pamokyti pačius pagrindus? + Gal kas mokat su c++? Prisišnekėjau ir per gerai dirbau per info pam, tai priverte mane daryti c++ su IF, kai net nežinau pačių pagrindų.

Tai NĖRA pagrindai ir negalvok kad dabar pradėjęs mokytis galėsiu greitu metu tai daryti.

Tokių temų, kartu ir patarimų, buvo daug.

SAMP serverį galima rašyti ir su C++: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=421090

Aš ir nenoriu greitu metu. Tai gali, kad ir metus, nebėda. Aš net su c++ nemoku nieko, tai tas link'as man nenaudingas bus turbūt.

Kaip susikurti test serveri ir kur surasti acc sarasa?

Kad paleistum serverį užteks parsisiųsti serverio failus iš SA-MP.com ir pakeisti "rcon_password" reikšmę. Galėsi paleisti su samp-server.exe

ACC Sąrašo nerasi, nes jo nėra. Galėsi stebėti kas prisijungė ir atsijungė tik serverio konsolėje, arba log'e. Jei nori turėti kitokį sąrašą, tai čia jau reikės skriptinti: saugoti kiekvieno žaidėjo informaciją.

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4015 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...