Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3980 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Kokią OS naudojate?  

70 balsai

1. 1. Jūsų naudojama OS asmeninio kompiuterio platformoje

• Windows 8 - Windows 8.1
    • Windows 7
    • Windows Višta
    • Windows XP
    • Windows 95 - Windows 98
    • Kita Windows OS
      0
    • Linux Ubuntu
    • Linux Debian
    • Linux CentOS
      0
    • Linux BlackTrack - Kali Linux
    • Kita Linux platforma paremta OS
      0
    • Chromium - Chrome OS
    • Kita Android platforma paremta OS
      0
    • Mac OS X SnowLeopard
      0
    • Mac OS X Mavericks
    • Mac OS X Mountain Lion
    • Kita Mac OS
      0
    • Kita OS
      0

Recommended Posts

(redaguota)

Gerai, dabar plačiau - kokia pas tave sistema (CPU, RAM, Motherboard, VGA - tiek galingumai, tiek pavadinimai, tiek specifikacijos)? Bei kaip tu įsirašei tą Mac OS? Nes asmeniškai aš tai bandžiau gal kokias 3 valandas - neįsirašiau, nes kaip suprantu Mac OS nesupportino mano motininės... :|

Sorry kad tiek velai atrasineju nes sita buvau pamirses

Pc spec

CPU intel i7 860 2.8Ghz turbo boost 3.5ghz

GPU Nvidia gtx 260 Super OC

Ram 8 gb 1333mhz

PSU 650 W

MOT pl intel DP55WB

Kaip isirasiau tai reikia specialaus boot failo o ji reikia isirasyti i usb , kai pasileis boot ikisi mac os installer ir susiinstaliuoji.

Beje kitame tavo poste maciau , kad pas taves AMD procesorius , o MAC OS nepalaiko AMD , todel ir tau nepavyksta

Redaguota , nario domantasxxl

Sorry kad tiek velai atrasineju nes sita buvau pamirses

Pc spec

CPU intel i7 860 2.8Ghz turbo boost 3.5ghz

GPU Nvidia gtx 260 Super OC

Ram 8 gb 1333mhz

PSU 650 W

MOT pl intel DP55WB

Kaip isirasiau tai reikia specialaus boot failo o ji reikia isirasyti i usb , kai pasileis boot ikisi mac os installer ir susiinstaliuoji.

Beje kitame tavo poste maciau , kad pas taves AMD procesorius , o MAC OS nepalaiko AMD , todel ir tau nepavyksta

Yra specialus kernel'is AMD procesoriams. Kiek aš domėjausi, tai Gygabyte motininės plokštės geriausiai pritaikytos Mac OS, na, gal būt tau tiesiog pasisekė ir tavoji Intel motininė tai pat tiko. Na, dabar aš jau įsigijau Gygabyte motininę, greitu metu reikės vėl pabandyt instaliuot, pranešiu kaip seksis... 

Filthy-Frank.jpg

Ubuntu OS :D OS nėra išbaigta, bet darbui, muzikai, internetui pats tas. OS ties tuo praktiškai ir gyva tad kas mėgsta neapsikrauti daugybę funkcijų tai ši OS pats tas. Pagrindinės programos palaiko šią OS, bet įmantraus kažko nebus. Asmeniškai man patiko jei kalbant apie darbą

Iš esmės tai visos Linux platforma paremtos OS yra skirtos atlikti vos kelioms funkcijoms, pagrinde - serverinių programų laikymui. Tai pat, įvairios versijos būna skirtos specialiai vienai ar kitai programai. Geros vartotojo sąrankos, bei galybės programų palaikymo ši OS platforma neturi. Todėl ši OS platforma yra itin optimizuota, bei praktiškai nėra jai pritaikytų kenkėjiškų programų - virusų... Asmeniškai man tai pat patinka Linux, nors Windows vis gi neprilygstami...

Filthy-Frank.jpg

• Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3980 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...