Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

taGas darbai. (Pildau).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5687 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Guest taGas

Atsiprašau labai kad dariau tragiškus darbus, dabar darau biški normalesnius. ir galite užsisakyti . štai. Size darau biškį gal perdidelį, nežinau kodėl bet negaliu sumažint... gal žinot kokių programų,webų kad sumažintu iškarto iškarto iš 500x500 į 150x150,100x100? :|

Štai.

16033372.gif54340124.gif42364528.gif

Guest taGas

Redagavau visk'ą. Jai kasnors pagėrėjo, vertinkit iš naujo prašau, man jusų kritika labai svarbi.

Guest taGas

O tai kas sakė kad aš su photošopu dirbu? :mucha:

Guest taGas

Aš net nedarau su photoshopu tuo ... aš darau su paint viską. ir tada sukomponuojiu o idejas iš reddodo.

Guest taGas

Durniau nemoki skaityt, kiek visi jau parase, tu is roddodo padarei, dar vienas "Tai tu is roddodo padarei..."

Durniau nemoki skaityt, kiek visi jau parase, tu is roddodo padarei, dar vienas "Tai tu is roddodo padarei..."

Tai tegul ir daro su tuo Paint.Pasieks jis ką norės ;) Bet jau reikėtu tau pratintis prie photošopo :)

O kitiem neturėtu skaudėti , kad " ripina " .Jeigu ir ripina jis savo noru tai daro,tai tegul ir daro.Vistiek niekam neskauda kai tai daro...Aj krč sunku paaiškinti,bet jum neturėtu rupėti kaip daro :liuxas:

Coming Soon Games 2011 Blog

TeeWorlds Game

Siunčiuos Failai.LT failus už FLT ( 1 Failas - 1 FLT ) plačiau: ČIA!

bannerzh.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5687 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...