Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4055 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

10258779_269639423216995_120725533948338

Sveiki, Supergames.lt nariai

Savo Facebook puslapyje - STEAM žaidimai rengiu mažą konkursą, kuriame galite laimėti vieną žaidimą, pasirinktinai t.y - Magicka: Wizard Wars (http://goo.gl/GlSfCu) arba Calibre 10 Racing (http://goo.gl/jc9YtE)

Plačiau apie patį rengiamą konkursą rasite čia - Konkursas 100 fanų proga!

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

• ,

Like.

Pabūsiu dabar geras ir nedėsiu įspėjimo, nors galima sakyti kad tai beprasmiškas pranešimas. Tačiau neatsakau už savo kolegas, patarčiau pakoreguoti pranešimą, nes ne visi galbūt gali suprasti jo prasmę. :)

8gHUMz7.png

Pabūsiu dabar geras ir nedėsiu įspėjimo, nors galima sakyti kad tai beprasmiškas pranešimas. Tačiau neatsakau už savo kolegas, patarčiau pakoreguoti pranešimą, nes ne visi galbūt gali suprasti jo prasmę. :)

Hmm o ką aš ten galėčiau dar rašyti ką ? Jei puslapis yra toks , kad jį tik galima Like ir sub tai ką man rašyti ? Net nerašysiu tai ko nenoriu ir man nesvarbu tie įspėjimai...Tai man db taip rašyti : Geras puslapis , zjbs puslapis , palaikinau , noriu žaidimo. Tinka ? 

Hmm o ką aš ten galėčiau dar rašyti ką ? Jei puslapis yra toks , kad jį tik galima Like ir sub tai ką man rašyti ? Net nerašysiu tai ko nenoriu ir man nesvarbu tie įspėjimai...Tai man db taip rašyti : Geras puslapis , zjbs puslapis , palaikinau , noriu žaidimo. Tinka ? 

Ar aš rašiau kažkur, kad čia būtina kažką rašyti? Jeigu neturi ką pasakyti, tai ir nerašyk. Atrodo lyg čia būtų žmonės verčiami į mano temą bent po kokį nereikšmingą žodį parašyti. O jeigu taip norisi komentuoti, tai parašyk kad "maladiec žmogus tu esi nes va rengiu čia jums konkursus ir dalinu žaidimus nemokamai", arba "ką čia per šūdinus žaidimus dalini, neverta "like" spausti dėl tokių..."

8gHUMz7.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4055 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...