Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4022 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Viskas kaip ir aišku manau , ieškau žmogaus kuris moka kurti gražius pagrindinius dizainus. Be to reikia , kad jis būtu su kuoduotas. Atsiskaitimas tik Banku.

Platesnė informacija skype - paulius_rutkauskas (Paulius)

Nepatikimas.

Nepatikimas ? Norėčiau sužinoti dėl ko vaike ? Iš lempos čia atėjo kažkoks nedapistas ir tik free' postiną. Be to - rep nedėk už nieką , nes matosi , kad neprotingas esi. Turėk atkirti.

argumentuok kodėl, o  ne kaip mažvaikis -rep mėtyk.

Nepatikimas ? Norėčiau sužinoti dėl ko vaike ? Iš lempos čia atėjo kažkoks nedapistas ir tik free' postiną. Be to - rep nedėk už nieką , nes matosi , kad neprotingas esi. Turėk atkirti.

Apgavo su sarg.lt acc.Nusipirkau viskas ok, kitą rytą, pyst nei milų nieko nėra.Pardavė dar 2 draugam.Buvo sukūrta tema, bet ištrynė be priežasites.

Apgavo su sarg.lt acc.Nusipirkau viskas ok, kitą rytą, pyst nei milų nieko nėra.Pardavė dar 2 draugam.Buvo sukūrta tema, bet ištrynė be priežasites.

Tu vaikas *Myliu SuperGames.lt* ką čia šneki ką ? Aš tave pirma karta matau....Kokį dar sarg acc vaike tu..Numesk tema ir ateik į team'speak pašnekėsim.

IP : 77.241.202.39

(redaguota)

Tu vaikas *Myliu SuperGames.lt* ką čia šneki ką ? Aš tave pirma karta matau....Kokį dar sarg acc vaike tu..Numesk tema ir ateik į team'speak pašnekėsim.

IP : 77.241.202.39

Oj tie atmazai, pirmą kartą matau :DDD Nejuokauk čia ok? Dar nickas buvo John_Tautvis. Daugiau nieko nemok be keik.???Subręsk tu nors 1 kartą.Dar sako snarglius, kad aš -r3p mėtau. Pasižiūrėk snargliau pats dabar man -r3p sumėtei...

Redaguota , nario Nedapistas

Oj tie atmazai, pirmą kartą matau :DDD Nejuokauk čia ok? Dar nickas buvo John_Tautvis. Daugiau nieko nemok be keik.???Subręsk tu nors 1 kartą.

John_Tautvis ? :D Vaikas aik valgyt dribsiu geriau :D Mano Nick Franky_Lord idiote tu...Ateik pašnekėsim mažas vaike...Kažkoks nevykelis iš lempos čia nesamonės rašo...Bent turėk įrodymus idiote kokius nors  , nes neturėdamas įrodymu jis čia dar kažką bando įrodyti.

John_Tautvis ? :D Vaikas aik valgyt dribsiu geriau :D Mano Nick Franky_Lord idiote tu...Ateik pašnekėsim mažas vaike...Kažkoks nevykelis iš lempos čia nesamonės rašo...Bent turėk įrodymus idiote kokius nors  , nes neturėdamas įrodymu jis čia dar kažką bando įrodyti.

Vaike? Aš nors pavalgysiu, ne taip kaip tu prie maximos įėjimo maisto prašau.Seniau tavo acc nick buvo: Frankiz` ir nereikia čia išsipisinėjimų.Va dabar pagal tavo visą stumimą ir t.t tikrai niekas neparduos :P Tiesiog geriau tokius kaip ignoruoti, nes matos, kad tavo ateitis bus achuena prie maximos durų.

Vaike? Aš nors pavalgysiu, ne taip kaip tu prie maximos įėjimo maisto prašau.Seniau tavo acc nick buvo: Frankiz` ir nereikia čia išsipisinėjimų.Va dabar pagal tavo visą stumimą ir t.t tikrai niekas neparduos :P Tiesiog geriau tokius kaip ignoruoti, nes matos, kad tavo ateitis bus achuena prie maximos durų.

Tu valkata mažas ;D Tokio kaip frankiz nick nėra urode :D Tokiu kaip mano nick dahuje supranti vaikas ar ne ? Tu bent viena įrodymą turėk lopeta , o ne atmaskes čia šaudyk...Bent skype chata numesk ar kažką vaike. Be to esu patikimas vaike , tad čia rašyk kiek nori ir rink postus toliau. Be to kodėl neateini į team'speka ? Duok spėti esi 14 metu ir bijai manęs ane ? Nebijok vaikas , aš tavęs nemušiu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4022 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...