Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4434 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Scelerum štoli pydar?

Dredas, štoli maroz? Eurovizija yra dainų konkursas, o ne išvaizdos ar orientacijos. O Austrijos daina buvo tikrai gera. Nematytum vaizdo tai ir sakytum "pzdą gerai varo"... Asmeniškai man labiausiai patiko Šveicarija. Po to eina Švedija, Vengrija ir Armėnijos daina tokia įdomi ir išskirtinė. Austrijai tikrai nebūčiau 1 vietos davęs. Ne dėl to, kad pedika's dainuoja, o dėl to, kad buvo tikrai geresnių :) O Vilija iš tiesų nei pasirodymą gerą turėjo, nei dainavo gražiai. Scenoj chaosas, laksto, po sijonu tarp kojų lenda tas plikis ir pnš. Pamatęs antrą semi-final iškart draugui pasakiau, Šveicarija patenka 100%, o Lietuva krenta. Taip ir buvo :)

Redaguota , nario Žalgirietis
3113187470.png

Lietuvai išvis nereikia ten dalyvauti, mūsų šalis - nevykeliu šalis. Paeme kažkokia Vilija su daina "Attention" (ale ji gera). Man įdomu kas parinko? Tikrai buvo geresnių dainų, jeigu būtų leidę rinkti Lietuvos žmonėms - būtu geriau. Kaip nekeista, labai gailiuosi gimęs lietuviu, esantis juo. Austrija labai patiko, neskaitant Raulio.

Guess who's back

(redaguota)

Suprask, kad į viešumą leisti pedikus yra rimtas sprendimas. Savo vaikams galėsi pasakot apie tai ateityje. Daina buvo gera, bet PEDIKŲ ant scenos ir prieš visą pasaulį leisti yra žemas lygis, nusivilimas didelis... Man asmeniškai patiko Rumunija :)

Su tuo sutinku. Mano manymu jei tu ten myli tuos vyrus ir pnš tai nelysk į viešumą. Nu pisies tu ten į tą šikną tai užsidaręs tą ir daryk, kokio velnio visiem rodytis? Ir tam pačiam gėjui man atrodo būtų saugiau, kai niekas nežinotų kas jis toks. Arba jei esi tas transvestitas, nu tai ble... Nusiskusk tą barzdą, kad bent atrodytum kaip moteris, tai galėsi ir pats ta moterim jaustis ir kitiem netrugdysi.. O tokių dalykų vaikam niekas ir nepasakos :) Nemanau, kad jiem patiem labai įdomu bus :D

Redaguota , nario Žalgirietis
3113187470.png

Mano nuomone geriausios dainos:

Realiai tai nesuprantu, ko visi dergiasi dėl to kad laimėjimo transvestitas, nemanau kad visi balsavo dėl to, kad jis kitoks, o dėl to, jog tikriausiai jų daina buvo to verta, nors man asmeniškai buvo geresnių, kurios net nepateko į finalą. O dėl pačios Lietuvos, tai nestumkit ant jos dėl jums nepatinkančios dainos kurią išsiunčia į Euroviziją, jeigu patys nebalsuojat tai čia jau jūsų problemos. Beto buvo tikrai šūdinesnių dainų nei Lietuvos patekųsių į finalą. Manau Lietuvos daina turėjo būti finalo TOP10, bet dauguma šalių kur gyveno lietuviai negalėjo balsuoti. :)

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4434 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...