Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4020 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Ieškau minecraft projekto prie kurio galėčiau prisijungti.

Ka moku:

• Kažkiek su pluginais
  • Išreklamuoti serveri
  • Galbūt net surasti remėją

Projekto reikalavimai:

1. Kad būtu domenas
  2. Kad būtu hostingas
  3. Kad [savininkas] turėtu kažkur 14 metų
  4. Ir kad prisijunges prie projekto gaučiau [savininka]

Jeigu neturite ar nekuriate minecraft serverio taip pat galėčiau prisijungti prie counter-strike projekto.

Ka moku:

• Surasti tinkamus pluginus
  • Sukelti pluginus ir sutaisyti juos

Del susisiekimo kreipkites i skype: aivaras-conter

Tu prisijunges prie projekto iskart nori gauti savininka, logikos 0. taves niekas nepazysta ir iskart nori patekti i savininkus, zmones kurdami gerus projektus ilgai dirba, vargsta, ir kodel turetu iskarti priimti zmogu kuris dar nera uzsitarnaves projekte atitinkamu pareigu? fuck the logic. Nu aisku, koks vaikas su pavieniu serveriu gal tave ir paimtu.

Nesuprantu, kaip taip galima nusinolifint, jog pradėtum kalbėt serverių šaukyklos prefix'ų kalba ("[Savininkas]"). Įsivaizduoju tave užaugusį ir darantį kokį nors biznį - "Aš čia esu, atsidaro laužtiniai skliaustai, savininkas, užsidaro laužtiniai skliaustai, taigi dabar tu dirbsi man" :funny: ... Šiaip ar taip, iš pradžių reikia kažką mokėti, ne tik tai svajoti, jog taip stebūklingai tapsi lygus savininkui, kuris ir daro visą darbą...  :crazy:

Filthy-Frank.jpg

Nesuprantu, kaip taip galima nusinolifint, jog pradėtum kalbėt serverių šaukyklos prefix'ų kalba ("[Savininkas]"). Įsivaizduoju tave užaugusį ir darantį kokį nors biznį - "Aš čia esu, atsidaro laužtiniai skliaustai, savininkas, užsidaro laužtiniai skliaustai, taigi dabar tu dirbsi man" veidukas%20(35).gif ... Šiaip ar taip, iš pradžių reikia kažką mokėti, ne tik tai svajoti, jog taip stebūklingai tapsi lygus savininkui, kuris ir daro visą darbą...  

True :D 

• Kažkiek su pluginais
  • Išreklamuoti serveri
  • Galbūt net surasti remėją

Ir čia tie tavo gabumai? Keista kad tiek mokėdamas, tiek daug nori ([savininko])

e04a94bdcee655221cfa9852bef17adb.jpg

• Kažkiek su pluginais

Išreklamuoti serveri

Galbūt net surasti remėją

Biški prajuokinai :D tai aš irgi "galbūt " moku tvarkyti pluginus , "kažkiek" su pvz PermissionsEX . Reklamuot serverį tu sakai tipo "Skype Bot " ? Reik pirmą išmokt normaliai dirbt su pluginais vėliau prašytis į projektus , nes svajonių visi turim...

Pakomentavau katik 100%

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4020 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...