Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3977 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
Sveiki taigi atsitokėjau ir nebežaidžiu tų žaidimų, ir dabar su savo Invision Power Board gemėjimais noriu padėti Žmonėms, kurie nežino ar gal nemoką, taigi 

Mano teikemos IPB Paslaugos:

*IPB Varikliukai (IPB 3.3.x 3.4.x)

*Forumo,Šaukykla Sulietuvinmas  (ipb 3.3x 3.4.x)

*Dizaino Pagražinmas (IPB 3.3x 3.4.x)

*Hook'ai ipb (3.3x 3.4.x)

*IPB Modifikacijos IPB (3.3x 3.4.x)

*IPB Dizainai (3.3x 3.4.x)

*IPB logo

*Atsiuntčiu jūsu panorėtus IPB failus i skype 

Kainos: 

Atsiusti failai į skype nuo 1 iki 2 litų

visos kitos paslaugos: 5 iki 10 litų

Pagarbai:Cookies

Redaguota , nario Cookies

0c17db2fa0fb5b62af2817ab7aeac7f1487.gif

(redaguota)

Aš norėčiau ūžsisakiti modifikaciją kuri man iš vieno webo ištrauktų informaciją, perfiltruotų ko man tikslei reikią ir paskelbtų naują temą pasirinktoje kategorijoje. Duosiu 10lt.

Nelabai suprantu ko tu tikslai nori į mesk nuotrauka arba video kaip turi atroditi visas veiksmas

P.S kvieskite ir rašyti į skype

Nelabai suprantu ko tu tikslai nori į mesk nuotrauka arba video kaip turi atroditi visas veiksmas

P.S kvieskite ir rašyti į skype

Žmogau atsibusk. Jis parodė kaip tu rašai... Visų pirma rašai su baisiomis klaidomis,o tai parodo,kad programuoti tikrai nemokėsi IPB. Antra tu nesigaudai su IPB,nes tau pasakė tokią modifikaciją kurios nėra. Biški pasimokyk lietuvių kalbos ir dirbti su IPB,nes dabar nemanau,kad kas nors užsisakinės paslaugas iš tavęs.

Žmogau atsibusk. Jis parodė kaip tu rašai... Visų pirma rašai su baisiomis klaidomis,o tai parodo,kad programuoti tikrai nemokėsi IPB. Antra tu nesigaudai su IPB,nes tau pasakė tokią modifikaciją kurios nėra. Biški pasimokyk lietuvių kalbos ir dirbti su IPB,nes dabar nemanau,kad kas nors užsisakinės paslaugas iš tavęs.

1).Pirma perskaitik iki galo mano parašyta atsakima į jo prašima nes matau kad nemoki skaityti 

2.Aš 3 Metus anglijoje givenu tai gali būti kad blogai rašau lietuviškai

1).Pirma perskaitik iki galo mano parašyta atsakima į jo prašima nes matau kad nemoki skaityti 

2.Aš 3 Metus anglijoje givenu tai gali būti kad blogai rašau lietuviškai

Pirma. Skaityti moku už tave geriau. Tu pabandyk įsiskaityti ko jis prašo... Tada gal ateis į galvą.

Antra. Nesvarbu kur tu gyveni. Aš pažystu daug žmonių kurie gyvena užsienyje ir tikrai gerai rašo nors neina į lietuviškas mokyklas. 

Priimk kritiką,nes matosi to nesugebi (Tikriausiai,kad dar nedaaugęs esi iki tokio amžiaus).

(redaguota)

Pirma. Skaityti moku už tave geriau. Tu pabandyk įsiskaityti ko jis prašo... Tada gal ateis į galvą.

Antra. Nesvarbu kur tu gyveni. Aš pažystu daug žmonių kurie gyvena užsienyje ir tikrai gerai rašo nors neina į lietuviškas mokyklas. 

Priimk kritiką,nes matosi to nesugebi (Tikriausiai,kad dar nedaaugęs esi iki tokio amžiaus).

juk sakai tokio dalyko nėra, o dabar sakai kad man reike įsiskaityti ir suprasti ko jis nori wtf? :D

1.toks dalykas yra bet aš dar nesu toks programuotojas kad taip sugebėtčau padaryti. Tai jai nežinai nesakyk ok? ir ne free postink šioje tmoje nes aš laikinai šioje temoja teiksiu žmonėms paslaugas.

2.gal ir yra tie lietuvai kurie gerai rašo lietuviškai givendami kituose šalise nes gal jie nešneka,ir nerašo kitų šalių kalbom o man yra sunku vienu metu buti ir anglu ir lietuviu.

3.Čia ne vadovauk ka man prijimti o ko ne, nes kiekvienas žmogus turi savo nuomonę 

4. dėl amžaus tai galiu pasakyti kad man daugau negu tau.

• Parašė po 1 mėnesio...
(redaguota)

Sekmes tau mano manymu kam nors padesi :)

Netikiu tuo. Dabartiniai IPB darbai kainuoja 10-20 lt (tokie darbai kokius jis siulo). Ir tikra niekas nemokes 1-2lt uz failu atsiuntima,kai gali pasinaudoti google. O ypac uz nelegalius failus (o uz ju naudojima gresia baudziamoji atsakomybe - autoriniu teisiu pazeidimas). Tad patarciau naudotis profesionaliomis paslaugomis (is tu zmoniu kurie turi licenzija ir yra nusipirke failus kuriuos naudos paslaugoms).

Redaguota , nario Gabas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3977 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...