Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4023 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,taigi atistiko tokia problema ant vieno pc turiu Windows 7 Ultimate ir jie man lagina kiti windows veikia normaliai bet tie man lagina,turiu windows xp profesional diska kuri gavau iš kompiuteristo įdėjau diska meta windows instaliacija kai bandau spausti Install meta system32 eror ir bandžiau keliolika kartu kas gali būti,nenoriu vešti PC kompiuteristui nes jis jima -50 lt , jeigu kas nors žinote kas per bėda parašykite į komentarus arba AZ atsidekosiu +REP

Aš sakau kai įkišau diską man mete lentele su instaliacija kad ten Install, System Requirments ir t.t ir aš paspaudžiau install

ir man meta EROR system32

Tau antra karta pakartosiu uz ji (tik si kart kaip zaliam nifiga nesuprantanciam zmogui)

Windowsai irasomi kitu budu, o ne idedant tiesiog diska ir paspaudus install.

Kaip ne suk, kompiuterastui tau teks visdelto skambint, nes kiek matau nifiga tu nekerti, ir tik suvarysi savo PC dar labiau bandydamas ji perinstaliuot savarankiskai.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

(redaguota)

Tau antra karta pakartosiu uz ji (tik si kart kaip zaliam nifiga nesuprantanciam zmogui)

Kaip ne suk, kompiuterastui tau teks visdelto skambint, nes kiek matau nifiga tu nekerti, ir tik suvarysi savo PC dar labiau bandydamas ji perinstaliuot savarankiskai.

Kompiuteristas *Myliu SuperGames.lt* ta pati daro ir jam pavyksta jis buvo į namus atvažiaves tapati darė ką aš ir jam pavyko o man nesigauna nei velnio

P.S. Kai kompiuteris pradėda krautis įdėdu diska ir man nieko nemeta kad ten bootinti ir t.t seniau mesdavo press any key to start setup

Redaguota , nario Ghost Rider
(redaguota)

Todėl aš ir rašau, kaip suprantančiam, kad žmogui daeitų, jog nemoka ir tegul neša pas tą "kompiuteristą", šįkart pasižiūri kaip ką reikia daryt ir tik tada pats kištų nagus. Po to privels šūdo ir kaltins mus, kad mes jam pc sugadinom su savo patarimais. Nors nebemanau, kad Windows XP įrašymas labai perspektyvus dalykas :D

P.S. Kai kompiuteris pradėda krautis įdėdu diska ir man nieko nemeta kad ten bootinti ir t.t seniau mesdavo press any key to start setup

Va jau pradedi į temą šnekėt. Dabar pasigooglink kaip per BIOS boot order susidėliot ir padaryt, kad pirmoj vietoj būtų CD :)

Redaguota , nario Žalgirietis
3113187470.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4023 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...