Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4455 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Na į sporto salę eiti yra gerai ,kadangi ten dažniausiai būna treneriai kurie pasako kas tau būtų geriau ir ka tau reikėtu daryti , o pradėti galima ne tik namuose ,bet ir sporto salėje ,nes ten yra visos galimybės pradėti

paskaityk pirmą sakinį žaliam fone, suprasi kad viskas įmanoma, tik reikia turėt noro, ir nereikia jokių trenerių.

O dėl tvarkaraščių sporto tai gali drasiai nueit į turnikas.lt pasirinkt sporto programos ir rasi sau tinkamą.( http://turnikas.lt/articles.php?cat_id=7 (p.s reikia užsiregistruot, bet tai nemokama))

Redaguota , nario wuPoR.

Tau gerai kad sveri tiek,man 15 metu ir tiek pat sveriu, ka patarčiau tai atsikelk anksti ryte,ir varyk laukan kažkur 6-7h (jeigu šilta), ir prasibėgiok,pramankštink raumenis ir varyk ant turniko, jeigu tau raumenų reikia. Be to rekomenduočiau daugiau valgyt,ir sportuot intensyviai tada ir priaugsi masės ir raumenu turėsi manau.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

(redaguota)

paskaityk pirmą sakinį žaliam fone, suprasi kad viskas įmanoma, tik reikia turėt noro, ir nereikia jokių trenerių.

O dėl tvarkaraščių sporto tai gali drasiai nueit į turnikas.lt pasirinkt sporto programos ir rasi sau tinkamą.( http://turnikas.lt/articles.php?cat_id=7 (p.s reikia užsiregistruot, bet tai nemokama))

Dėkui, užsiregistravau. Pasiieškosiu programėlės.

Tau gerai kad sveri tiek,man 15 metu ir tiek pat sveriu, ka patarčiau tai atsikelk anksti ryte,ir varyk laukan kažkur 6-7h (jeigu šilta), ir prasibėgiok,pramankštink raumenis ir varyk ant turniko, jeigu tau raumenų reikia. Be to rekomenduočiau daugiau valgyt,ir sportuot intensyviai tada ir priaugsi masės ir raumenu turėsi manau.

Na, man už mėnesio 15 irgi sukakos. Valgau pagal save tikrai nemažai, tad daugiau valgyt jau nebepajėgčiau..

Redaguota , nario Lukas_Ramonas (Ramončiks)

Na, man už mėnesio 15 irgi sukakos. Valgau pagal save tikrai nemažai, tad daugiau valgyt jau nebepajėgčiau..

Čia kaip pas ką, pas kai kuriuos greita medžiagų apykaita pas kitus lėta (kaip pas mane) todėl taip ir yra. Klasiokas irgi sako valgau ir valgau, o liesas tai.. Ūgis 190 o sveria tik 65 :D Dėl masės tai pasieškok maisto su daugiau baltymu, ar koki š.. ten reik :D arba blogiausiu atveju papildų nusipirk, bet aš su jais tikrai neprasidėčiau :D

Tai kad aš už tave vyresnis esu,nes vasara bus man 16 metų,o svoris tai nekažka.

Čia kaip pas ką, pas kai kuriuos greita medžiagų apykaita pas kitus lėta (kaip pas mane) todėl taip ir yra. Klasiokas irgi sako valgau ir valgau, o liesas tai.. Ūgis 190 o sveria tik 65 :D Dėl masės tai pasieškok maisto su daugiau baltymu, ar koki š.. ten reik :D arba blogiausiu atveju papildų nusipirk, bet aš su jais tikrai neprasidėčiau :D

Dėl klasioko tai čia nieko nepadarysi, kai toks ugis tai sunku priaugti masės.

Dėl baltymu tai reikia valgyt daug kiaušiniu,grudėtos varškės ir t.t ;D

O dėl papildu tai nepatarčiau,nes sveikatai nelabai gerai.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Tai kad aš už tave vyresnis esu,nes vasara bus man 16 metų,o svoris tai nekažka.

Dėl klasioko tai čia nieko nepadarysi, kai toks ugis tai sunku priaugti masės.

Dėl baltymu tai reikia valgyt daug kiaušiniu,grudėtos varškės ir t.t ;D

O dėl papildu tai nepatarčiau,nes sveikatai nelabai gerai.

Kaip ir sakiau blogiausiu atveju, ir tikrai neprasidėčiau :D

Namų salygom kažką, galvoju, kad galbūt ir kikboksą pradėčiau lankyt, nes daugiau kovos menų mano mieste kaip ir nėra. Su tečiu pasidarėm štangą su suoliuku, skersinį, turiu tuos hanteliukus po 10kg kur vienai rankai kilnot, galvoju bokso kriaušę nusipirkt.

pats irgi lankau kickboxa tai žiurint dėl ko tu čia ji nori pradėt lankyt ta kickboxa jei kad numesi svorio ar pasportuosi ta prasme atsispaudimai ir t.t tai dėl to čia maži rezultatai būs na aišku žiūrint dar kiek trenku į savaite kiek valandų viena trenkė.. o šeip jei turi pinigų tai gali eit ir į kickboxa ir į gymą(sporto sale) ir pakačialines būsi ir galėsi mokykloi pasispardyt. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4455 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...