Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4370 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Parduodama: fortCarson modifikacija.

Sveiki, taigi žinote(kai kurie), kad projektą kursiu jau San-Fierro mieste, tad pamanęs su Tomu, kad mums fortCarson modifikacijos nebereiks - nusprendėme parduoti.

Šios modifikacijos neturi išskyrus mane ir Toma. Modifikacija rašyta RPG stiliaus, ekonomika labai sunki, sistemos: mašinų sugedimai, mechanikų sistema t.t Modifikacijoje yra 4 darbai su pakvietimu, 3 darbai be pakvietimo, 2 gaujos. Gaujos šiame serveryje darytos nekopijuojant kitų serverių, pavadinimai imti iš GTA V. Modifikacija rašyta dinamiškai, namų,verslų,mašinų, garažų sistemos - dinamiškos t.y prisideda su viena eilute arba komanda. Su šia modifikacija buvo pasiektas 138 žaidėjų rekordas, modifikaciją ant tokio žaidėjo skaičiaus nelūžo tik aišku atsirado daugelis bugų kurie dabar pataisyti.

Modifikacijos kaina: derinama, bent jau patys kainą dedame iki 150lt(neperkat - nekomentuokit).

Prašau tų, kurie net neperka arba nėra turėję reikalų su manimi, būkite žmonės, nu nerašykit nesamoningų ir vaikiškų komentarų. Ypač prašau hateriu kurie nekenčia manęs ar bent mano buvusio projekto, kaip sakant: "PEACE"

Atsiskaitymai: Rkiosk, Maxima,Mokėjimai.lt,Banku.

Kontaktai: skype:renasj.(su tašku).

NENORIT - NERAŠOT - NEPERKAT - VALINAT IŠ TEMOS. PIRMAS NEINU.

Redaguota , nario RenaldasJ
  • Teigiamai 7

Guess who's back

• Parašė po 2 savaičių...

Tai zinau, kad visi duxeliai susipirko paslaugas, o tu paprasciausiai visus ismaudei, pasiemei pinigus ir dar parduosi projekta. Tai protingas zingsnis, tik deja niekas nelosia, todel turbut teko uzdaryti serveri, taip?

tu visiskai teisus. Po fC gavau labai daug pasiulymu dirbti projekto skripteriu. Is fc uzdirbau daug man to pakako bet zmogau tai ne tavo reikalas. Einam miegoti

Guess who's back

tu visiskai teisus. Po fC gavau labai daug pasiulymu dirbti projekto skripteriu. Is fc uzdirbau daug man to pakako bet zmogau tai ne tavo reikalas. Einam miegoti

Eisim jau greit, 11. Kasiuka 3 valandas losiau, norisi dar prie pc pasedet biskuti. :) Taip, tai visiskai ne mano reikalas, man tik gaila zmoniu, kurie pasitiki :D Good night. ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4370 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...