Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4370 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Tai zinau, kad visi duxeliai susipirko paslaugas, o tu paprasciausiai visus ismaudei, pasiemei pinigus ir dar parduosi projekta. Tai protingas zingsnis, tik deja niekas nelosia, todel turbut teko uzdaryti serveri, taip?

Parodyk nors 1 žaidimą, serveriį, kuris buvo kuriamas nesitikint, jog jis atsipirks ? Kadangi tu dar gyveni pasakų šalyje, aš tau paaiškinsiu, kaip viskas vyksta realybėje.

1. Išreklamuojama prekė

2. Parduodama prekė

3. Profit

4. Išimama iš rinkos prekė

5. Perkuriama iš naujo prekė

6. Vėl išreklamuojama prekė

7. Parduodama prekė

8. Profit

Ir taip pasaka be galo

Redaguota , nario NightKata
  • Teigiamai 2

PlainGorgeousIrishredandwhitesetter-size

Parodyk nors 1 žaidimą, serveriį, kuris buvo kuriamas nesitikint, jog jis atsipirks ? Kadangi tu dar gyveni pasakų šalyje, aš tau paaiškinsiu, kaip viskas vyksta realybėje.

1. Išreklamuojama prekė

2. Parduodama prekė

3. Profit

4. Išimama iš rinkos prekė

5. Perkuriama iš naujo prekė

6. Vėl išreklamuojama prekė

7. Parduodama prekė

8. Profit

Ir taip pasaka be galo

Nesvarbu tikiesi ar ne, svarbu pavyksta, ar ne. ;) Bet taip, tu teisus tame reikale. Man tik gaila zmoniu, kurie yra ant tiek kvaili, kad pasitiketu. ;)

• Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4370 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...