Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4418 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki supergames.lt lankytojai ieškau kas norėtu kartu kurti projektą tikslai kas norėtu atgaivinti vRPG.LT senus laikius nes pakankamai rašo man kada atgaivinsi projektą  bet reikia unikalų gm pirmiau ir reikia pratiesti domenus forumo bet čia maža bėda, gm turėtu būti sf miestas arba kaimelių mano skype mindaugas_black jeigu yra žmonių kurie norėtu kartu atgaivinti senus laikius vRPG.LT kreipkitės į mane susitarsim pasikalbėsim ir bus matyt ką darysim kai dabar buvo svetainė atidaryta per diena apsilankydavo apie 70 žmonių tik buvo bėda kad buvo užmestas gm platintas kad būtu gm unikalus daug pasiektume kartu ir kitus projektus pralenktume kartu nes manau pasiektume starto metu apie 50 žaidėjų jeigu būtu gm nuo 0 kurtas tai va jeigu norite kartu kurti projektą arba turite gm unikalų tai parašykite man, kaip ir sakiau pasieksim daug ką su unikalų gm 

Redaguota , nario Mikis Pūkis

Nieko nero nebūs iš tū projaktų. Nes čia neseniai startavo projaktai viename 90on ir dabar 1 on besėdi.

Gal daug nero bus? Nerašyk jeigu nežinai ir nemoki rašyti. Teisingas sakinys turi būti toks...:

Nieko gero nebus iš tų projektų. Nes čia neseniai startavo projektai, viename žaisdavo 90 žaidėjų, o dabar 1 žaidėjas težaidžia.

Nors rašyt išmoktum, žmogau...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4418 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...