Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4038 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

McNation buvo pats pirmasis ir ilgą laiką vienintelis RPG/PVP/Survival stiliaus serveris, neprilykstamas savo kokybe, bet laikui bėgant visi tobulėjo, o McNation išliko toje pačioje stadijoje, nebuvo visiškai nieko naujo, nebeliko nieko unikalaus. Po paskutinių visiškai nesąmoningų atnaujinimų (tų 7 pasaulių kurie vaizduojami video), serveris neką tesiskyrė nuo paprasto, prastai padaryto, pradinukų serverio, galiausiai jo ir neliko, tokia ir buvo ta istorija, no progress, no future. 

O dėl šios tavo idėjos, aš nesuprantu, prie ko čia tu? Tu tebuvai ten paprastas žaidėjas, tau nepriklauso jų copyright'ai, tu nesugalvojai jų idėjų, tu neprisidėjai prie to, ką buvo pasiekę jie, tad, mano požiūriu, tu tai pat ir neturi jokios teisės kapstyt tą projektą. Šiaip ar taip, jei darysi tai, kas buvo anksčiau - nieko nepasieksi, kadangi kaip ir sakiau, serveris neprogresavo, atsiliko, taigi, iš naujo ir dar į tokį serverį niekas žiūrėt nenorės, bei pasitikėjimo iš žaidėjų nesusilauksi (kas gi norės žaisti serveryje, kuris po mėnesio, kai baigsis hostingo plano terminas užsidarys?). O jei kursi kažką kito, naujo, gero, unikalaus - tada čia jau nebe mcnation!

Filthy-Frank.jpg

(redaguota)

McNation buvo pats pirmasis ir ilgą laiką vienintelis RPG/PVP/Survival stiliaus serveris, neprilykstamas savo kokybe, bet laikui bėgant visi tobulėjo, o McNation išliko toje pačioje stadijoje, nebuvo visiškai nieko naujo, nebeliko nieko unikalaus. Po paskutinių visiškai nesąmoningų atnaujinimų (tų 7 pasaulių kurie vaizduojami video), serveris neką tesiskyrė nuo paprasto, prastai padaryto, pradinukų serverio, galiausiai jo ir neliko, tokia ir buvo ta istorija, no progress, no future. 

O dėl šios tavo idėjos, aš nesuprantu, prie ko čia tu? Tu tebuvai ten paprastas žaidėjas, tau nepriklauso jų copyright'ai, tu nesugalvojai jų idėjų, tu neprisidėjai prie to, ką buvo pasiekę jie, tad, mano požiūriu, tu tai pat ir neturi jokios teisės kapstyt tą projektą. Šiaip ar taip, jei darysi tai, kas buvo anksčiau - nieko nepasieksi, kadangi kaip ir sakiau, serveris neprogresavo, atsiliko, taigi, iš naujo ir dar į tokį serverį niekas žiūrėt nenorės, bei pasitikėjimo iš žaidėjų nesusilauksi (kas gi norės žaisti serveryje, kuris po mėnesio, kai baigsis hostingo plano terminas užsidarys?). O jei kursi kažką kito, naujo, gero, unikalaus - tada čia jau nebe mcnation!

Aš buvau tame projekte, komandos narys. Tai pat turiu Radzos (Jono) leidimą kurt šį iš naujo projektą. O jai būtu Radza nenuleides rankų, būtu tikrai pasiekes, nes jis turėjo dar vieną įdėja.

Aš naudosiu unikalią dar viena radzos įdėja, kuris taip ir jos nepadarė. Žinoma, jai kurčiau tai pat, pakeisčiau, jog šis serveris atrodytu ne kaip jau senas, nes kas žaisdavo jame, jau atsibosdavo, o pridėčiau atnaujinimu, bet idėja butu ta pati.

Redaguota , nario MvLTU

New Minecraft Project Coming Soon!

Unikalus Lietuvoje!

Na iš tikrųjų tada kitas reikalas, nors iš taip beviltiškai nusivažiavusio projekto nebesitikiu pamatyti kažko ypatingo, bet, pažiūrėsim, pamatysim, tik nemanau, jog susilauksit tokio pačio pripažinimo kaip anksčiau, juolab jog ir gamenation nebeliko...

Su laiku viskas bus, jai atsiras ir mcnation.lt serveris, grįš ir gamenation.lt serveriai.

New Minecraft Project Coming Soon!

Unikalus Lietuvoje!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4038 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...