Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4466 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, klausimas IT studentams arba ruošiantiems tai studijuoti,

noriu paklausti kokias pamokas kokiais lygiais imate (10 Klasėje) jei norite studijuoti IT ir kokie vidurkiai reikalingi norint istoti, arba gal tiesiog žinote kokia svetaine kurioje apie tai parašyta. Nes kiek klausiau pažystamu, vos ne visi skirtingai, vienas tik matiekos, kitas tik IT ir t.t. O man reikia sužinoti dabartinius naujausius reikalavimus. 

P.S Taip pat norečiau rasti informacijos, kas kokiuose lygiose stipriau mokinama.

Redaguota , nario Edvinas A
  • Teigiamai 1

76561197962697355.png

Esu žadantis stoti. Ko ir kiek reikia norint įstoti gali priklausyti nuo metų kuriais tu stosi. Daugiau informacijos rasi čia(spausk). Kol kas informacija yra tik stojantiems 14-15 metais. 

Pats manau kad reikalingiausi dalykai yra trys: Informacinės technologijos, matematika ir anglų kalba. Pats esu, ir tau siūlyčiau, juos pasiimti aukščiausiu kursu. Žinoma stojant daug kur reikalingas ir lietuvių kalbos egzaminas, bet pačiam mokslui jis bereikalingas. 

• Teigiamai 1

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4466 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...