Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Kompiuterinės pelės „Logitech G700“ apžvalga


NightKata

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4890 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

90f0843a44dcd4b2852c672295b7f4c8419.jpg

Pelė, kaip ir kiti kompiuterio priedai, yra be galo svarbi. Be pelės negalėtumėme patogiai naršyti internete, žaisti PC žaidimų ar šiaip kanors tvarkyti. Be abejo, kompiuterių pasaulyje yra daug įvairių pelių, bet yra daug blogų ir apskritai nesamoningų pelių. Logitech kompanija - viena iš lyderiaujančių kompiuterio priedų gamintoja. Ši kompanija yra pagaminusi daug įvairių pelių modelių, bet, manau, tarp jų būtų galima išskirti „G“ serijos peles. Tai specialiai žaidėjams kuriamos pelės, pasižyminčios patogumu, tikslumu bei kokybe. Naujausia „G“ serijos pelė yra „Logitech G700“, kurią apžvelgsiu šiandien.

Turinys:

Pakuotė

Specifikacijos

Ypatybės

Dizainas

Išvados

Pakuotė:

e041bcca454328711348267f0a665625120.jpg

Turbūt lankydamiesi parduotuvėse esate matę Logitech peles ir jų įpakavimą. Jis yra šiek tiek neįprastas. Šios pelės įpakavimas yra beveik toks pat kaip ir kitų Logitech pelių. Priekyje yra langas, pro kurį matosi pati pelė bei pelės siųstuvas. Taip pat yra iškirpta skylė, pro kurią išlindę 3 papildomi mygtukai, kuriuos galima paspausti ir patikrinti ar patogu, kaip gerai spaudžiasi mygtukai. Ant įpakavimo pažymėta, kad yra 13 MMORPG mygtukų, kad pelė yra Nr.1 pasaulyje.

b95e658235298b9b71cd860ee17b6cd1523.jpg

Galinėje pakuotės dalyje, kaip visada, yra informacijos apie pelę ir kitus dalykus. Parašyta informacija apie: 13 MMORPG mygtukų, pelės krovimą, USB siųstuvą, komfortą, bei, kad pelė sukurta specialiai žaidėjams. Viename pakuotės šone yra visos pelės specifikacijos, apie kurias pakalbėsiu vėliau. Ant pakuotės išties yra nemažai nuotraukų, kurios informuoją pirkėją apie pelę. Pakuotės viduje rasime pačią pelę, krovimo laidą, siųstuvo prailginimo laidą, bei naudojimo gidą ir kitus įvarius informacinius lapelius.

306a765dd04b031e61559583881b6d8f615.jpg

Specifikacijos:

efaaa4604c2dbbf5c0c24fe7a391525432.jpg

Ypatybės:

Viena iš svarbiausių ypatybių šios pelės yra 13 MMORPG programuojamų mygtukų. Juos galime užprogramuoti atlikti įvairiems veiksmams. Taip ypač patiks MMORPG žaidėjmas. Taip pat patiks ir FPS megėjams.

22c3bc5722e37e6a7bf93f9d52c4e9f2958.jpg

Pelė puikiai guli delne ir nesusidaro tarpas tarp pelės ir delno, nes pelė yra delno formos. Turbūt daugumai nepatinka kai pelės padeliai prilimpa prie stalo paviršiaus ar kažko panašaus. Šioje pelėje tokio dalyko nėra, nes pelės padeliai pagaminti iš politetrafluoretileno. Vienas iš šios pelės pliusų yra didelis signalų kiekis per sekundė - net 1000! Tai suteikia labai tikslų pelės veikimą be jokių nukrypimų. Ši pelė naudoja AA tipo bateriją, bet nesijaudinkite jų nereikės pirkti, nes prie pelės jau yra prideta pakraunama AA tipo baterija. Jei viduryje žaidimo išseks baterija galime nesukti galvos, nes pelės komplektacijoje yra pridetas USB krovimo laidas ir pajungus laidą galėsite toliau žaisti. Jeigu kompiuteris yra labai toli ir manote, kad pelė bus toli nuo siųstuvo, jums nereikia dėl to jaudintis, nes komplektacijoje rasime prailginimo laidą ir jūs galėsite pajungti USB siųstuvą kuo arčiau pelės ir tai netrukdys naudotis pele. Pelė turi atmintį ir gali išsaugoti iki 5 profilių. Tai leis žadžiant koki nors žaidimą pasirinkti atitinkamą pelės konfiguraciją, kurią galime nustatyti patys. Pelė turi gan gerą ratuką, kuris gali suktis 2 skirtingais režimais. Vienas iš jų tai, kad paspaudus atitnkamą mygtuką pelės ratukas suksis ne per vieną eilutė, o ištisai kol sustos. Kitas rėžimas įprastas ratukas pasisuks per vieną eilutė (nebent jūs esate nustate kitaip). Ir paskutinė ypatybė tai LED displėjus, kuris informuoja apie pelės bateriją, rezoliucijos dydį, bei koks režimas naudojamas.

Dizainas:

48aae639cee3baecedf293deda89a80139.jpg

Pelė yra visiškai juoda. Visi mygtukai ir kitos pelės detalės yra juodos, tai suteikia tikrai gerą išvaizdą, bei žavumą. Ratukas yra padengtas juoda, neslidžia, nelygia guma. Papildomi mygtukai yra nelygūs, kampuoti ir ne vienodame aukštyje. Tai padeda nenuslysti pirštams ir nepaspausti nereikalingo mygtuko.

00af02363b6cddb36cf5368fe1ff659c935.jpg

Ant mygtukų yra sužymėti skaičiai, kad kai užprogramuojame žinotumėme, koks mygtukas yra užprogramuojamas. Pelės paviršius yra plastmasinis. Šoninė dalis, kur yra dedami pirštai, yra nelygi ir tai padeda nenuslysti pirštams. Taip pat šonuose yra blizgus plastikas ir tai tikrai suteikia gerą išvaizdą pelei, bet gaila, kad ant blizgaus plastiko lieka pirštų anspaudai. Kaip ir ant visų Logitech produktų galima rasti kompanijos logotipą, šioje pelėje tai neišimtis.

dbb667f5f33ad41b15fe84141a76d04c907.jpg

Apatinėje pelės dalyje randame vėl Logitech logotipą, padelius, on/off mygtuką, bei patį lazerį. Šalia lazerio užrašyta "GAMING LASER" tai reiškia, kad lazeris sukurtas specialiai žaidimams. Na, ir pabaigai yra dangtelis, po kuriuo slepiasi baterija, bei maža anga USB siųstuvui ikišti, kad nepasimestų (tikrai gudriai sugalvota). Na, daugiau kažka apie dizainą nebėra ką pasakyti. Pelė nėra skirta nešiojamųjų kompiuterių savininkams, nes yra gan didoka, bet labai patogi. Su baterija pelė sveria 152 gramus, be baterijos 126 gramus. Gaila, bet pelė neturi galimybės keisti svorį svarelias.

Išvados:

Vien iš pelės pavadinimo galima teigti, kad ji specialiai sukurta žaidėjams. Pelė turi labai geras ir įdomias funkcijas, kurias galima panaudoti įvairiems žaidimams ir ne tik. Vienas iš pagrindinių pelės privalumų yra jos tikslumas. Jis yra tikrai geras ir kokybiškas. Pelės padeliai yra neprilimpantys ir tai gan didelis pliusas. Mane nervina, kai mano pelės padeliai limpa prie paviršiaus, bet kai naudojau šią pelę, naršyti internete ar žaisti buvo vienas malonumas. Išvada vienareikšmiška ši pelė yra puiki, bet jos kaina nevilioja jos pirkti. Kaina apie 300-350 litų.

Šaltinis: games.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4890 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...