Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4454 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki , norėčiau gauti iš jūsų patarima kurie sportuoja. Turiu lašinių kurie man nepatinka. Nesu storas , nesu kudas , bet yra riebalų ar kaip čia pasakyti kurie man nelabai patinka. Ir kaip jų man atsikratyti gal galėtumet patart/? Namu salygom. Dėkui už pasiulymus. ŽAdų dirbti kiekviena diena ir , kad būtų įmanoma atsikratyti kažkiek ir būtų rezultatas.

gCsZapn.png

Jeigu nori tik numesti nereikalingų riebalų kiekį, tai tau praverstų užsiimti "HIIT(Aukšto Intensyvumo Intervalinės Treniruotės)". Su tokia treniruote deginsi riebalus ne tik jos metu, bet ir užbaigęs ją.. begiojimas labai geras dalykas, gali pritaikyti "HIIT", tiesiog bėgi vienu tempu keleta minučių, veliau paspartini iki labai greito bėgimo apie minutę arba 30 sek., veliau lėčiau vėl begi ir taip visą bėgimą. Na siūlyčiau plačiau pasidomėti minėtu dalyku, tikrai pravers. Man visada patikdavo su šokdynę taikyti "HIIT", nes labai patogu, be to ir kojos neblogai sustiprėja,ypač blauzdos, padidėja ištvermė, vertikalus šuolis.

Jeigu turi "noro" skaičiuoti kalorijas, tai sužinok pagal savo kūną, kokį kalorijų kiekį turi suvartoti per dieną ir vartok kokiais 200-350kcal mažiau. Taip nesikaups nereikalingas svoris, mūsų atveju riebalai.

ryte ausines ir į trasą

Na nebent reiketu kokia 6 ryto keltis ir begti , nes vis gi i mokykla.

Jeigu nori tik numesti nereikalingų riebalų kiekį, tai tau praverstų užsiimti "HIIT(Aukšto Intensyvumo Intervalinės Treniruotės)". Su tokia treniruote deginsi riebalus ne tik jos metu, bet ir užbaigęs ją.. begiojimas labai geras dalykas, gali pritaikyti "HIIT", tiesiog bėgi vienu tempu keleta minučių, veliau paspartini iki labai greito bėgimo apie minutę arba 30 sek., veliau lėčiau vėl begi ir taip visą bėgimą. Na siūlyčiau plačiau pasidomėti minėtu dalyku, tikrai pravers. Man visada patikdavo su šokdynę taikyti "HIIT", nes labai patogu, be to ir kojos neblogai sustiprėja,ypač blauzdos, padidėja ištvermė, vertikalus šuolis.

Jeigu turi "noro" skaičiuoti kalorijas, tai sužinok pagal savo kūną, kokį kalorijų kiekį turi suvartoti per dieną ir vartok kokiais 200-350kcal mažiau. Taip nesikaups nereikalingas svoris, mūsų atveju riebalai.

Pasidomesiu , eisiu šiandien pabegiot ir pameginsiu ką sakei. dėkui

--------

Dėkui visiems už pasiulymus

gCsZapn.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4454 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...