Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Patarkite,ka valgyti ir kiek ? norint užsiauginti masės.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4446 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi susiduriau su tokia problema,noriu sportuoti t.y užsiiminėti tikriausiai street workout,bet viena bėda jog  aš nesu aukštas o svarbiausia kad mano svoris yra begalo mažas
Mano ugis yra 1.82-1.84
Svoris 61kg

Taigi dabar kiekviena diena pradėjau dažnai valgyti tarkim.
5 grūdų dribsniu,suvalgau per para apie 800g
Grikiai 200-400g
Tai pat pradėjau valgyt kebabus nes jie man labai skanus. Tai kas 1-2d po viena suvalgau.
Tai pat pradėjau valgyti pieno produktus,pienas,grudėta varškė,kaimiškas sūris ir t.t

Na vienu žodžiu valgau tai kas man skanu,jeigu turit kokiu patarimu ka valgyti ir jei turite kokios naudingos informacijos rašykite čia, prašau tik nerašykite apie visokius papildus nes su tais šudais prasidėt net nenoriu,nes poto blogai bus.

Ir norėčiau sužinoti ar bent kažkiek mano mityba yra geresnė?,nes seniau tai valgydavau į diena po 1-2 kartus + ir tai lengva maista t.y čipsai,arbata arba šiaip kažkas tokio paprasto.

Mano tikslas yra iki vasaros užsiauginti bent 10-15kg

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

(redaguota)

Patylekit jus su savo papildais iskart, juokint pradedat, kaip zmogus ne metu nesportaves tik pradejas ima ryti papildus, nors nezino ar jo sirdis paves toki kruvi.

Visa tai ka surasiai apie maista, tikrai gerai, nenorek tiek pasiekti per menesi, bet jei nenustosi rezultatus tikrai matysi is patirties sakau. Atsisakyk saldumynu, visokiu cipsu. jeigu masiai augint pasirink daugaiu eiti i sale prie stangu, negul begiojima. Is maisto kas geriausi, ir pats vartoju ir tikrai jauciasi: varske, kiausiniai, aviziniai dribsniai, ryziai grikiai, visos stambios kruopos.

Redaguota , nario Andrius # GReddy

Makdonaldą dieną naktį ir gerai.

Nu tavo pasirinkimas nera teisingas, priauginsi mases, bet ta mase bus palaida

Pasieskok Googlei yra zmoniu kurie sudaro mitybos programas.. Aisku ne nemokamai.. Apie 20lt tau sudarys programa pagal kuria maiynsies ir uzsiaugsi

Tie kur sudarineja google, tai tik kazkas nori pasinaudoti tavo pinigais, niekas geriau nesudarys tavo mitybos programos uz pati save, tu valgai, stebi kaip keitiesi, kas tau geriau ir t.t ten tie sudarinetojai visi ta pati mazdauk sako, esme, kad reikalingas, baltymu pilnas maistas, ir ziureti kaip ka kad viskas normaliai eitu,

Patylekit jus su savo papildais iskart, juokint pradedat, kaip zmogus ne metu nesportaves tik pradejas ima ryti papildus, nors nezino ar jo sirdis paves toki kruvi.

Visa tai ka surasiai apie maista, tikrai gerai, nenorek tiek pasiekti per menesi, bet jei nenustosi rezultatus tikrai matysi is patirties sakau. Atsisakyk saldumynu, visokiu cipsu. jeigu masiai augint pasirink daugaiu eiti i sale prie stangu, negul begiojima. Is maisto kas geriausi, ir pats vartoju ir tikrai jauciasi: varske, kiausiniai, aviziniai dribsniai, ryziai grikiai, visos stambios kruopos.

Protingiausias komentaras,saldumynu jau po truputi atsisakau pvž kolos atsisakiau,čipsus vis rečiau ir rečiau valgau,o apie salė prie štangu tai pas mane tokio dalyko nėra, namuose turiu hantelius o kiemė už 1km yra turnikas.

Vienu žodžiu dėkui už prasminga komentarą, pasistengsiu pasinaudoti tuom ka surašei.

76561198155908169.png

(redaguota)

Turnykas hanteliai gerai, turnykas padeda jega isvystyti, pridek atsispaudimus, dar kokius tupus, baziniai pratimai ir tikrai viskas imanoma pasiekti, o cia kaip siulo iskart papildus, tai nemanau, kad tai verta. Mano draugui buvo naudojo proteina, neziurejo maisto tik proteinu baltymus palaikydavo nustojo sportuot, dingo bicas ir taip apsileido, nors buvo uz mano didesni kiek pamenu, dabar pats sportuoju prisiziuriu maista, valgau tai ka surasiau, rezultatai yra, eisiu dabar link ryskinimo, nes jegos pilnai uztenka.

Turnykas hanteliai gerai, turnykas padeda jega isvystyti, pridek atsispaudimus, dar kokius tupus, baziniai pratimai ir tikrai viskas imanoma pasiekti, o cia kaip siulo iskart papildus, tai nemanau, kad tai verta. Mano draugui buvo naudojo proteina, neziurejo maisto tik proteinu baltymus palaikydavo nustojo sportuot, dingo bicas ir taip apsileido, nors buvo uz mano didesni kiek pamenu, dabar pats sportuoju prisiziuriu maista, valgau tai ka surasiau, rezultatai yra, eisiu dabar link ryskinimo, nes jegos pilnai uztenka.

Apie tai kažka esu girdėjas,šiaip tai aš dabar daug valgau bet ir biški pasportuoju tarkim atsispaudimu padarau ir t.t, Bet svarbiausia dabar man yra užsiauginti masės, nes dabar sportuot kai sveriu vos 60 kg tai nlb koks rezultatas bus.

76561198155908169.png

Naudok gainerį ir daug valgyt ir užsiauginsi masės.

koki dar *Myliu SuperGames.lt* gaineri susikiska ta suda y subine jei nezinai *Myliu SuperGames.lt* isvis kalbi *Myliu SuperGames.lt* nenaudok to sudo niekuo nepadeda jei nori priaugt mases valgyk viska is eiles ir 6 kartus per diena butinai 6 kartus per diena nesvarbu kiek ko bet valgyk o lengvesnis budas tai naudok proteina jis turi daug baltimu kurie padeda mases augimui + atgaivina jegas

Nu dalbajo** scream tu :DDD, jeigu nieko neišmanai, tai nesvaik a gerai? Aš bent sportuoju. Bandyk kaip ir sakei valgyt kebabus, nes jie prideda masės, jie yra ta prasme kaip ir sunkus maistas, nu ta prasme, kad jis tau padės užaugint svorį, bandyk taip pat vakarais pavalgyt, parsinešk obuolių visokių, po biški valgyk vakarais, nu po kokius 5 per diena tikrai suvalgyk :)). jeigu ką rašyk į pm, patarsiu tau :D nes pačiam taip buvo norėjau workautint ir dabar viskas zjbs :)

(redaguota)

Manau ne čia pataikei nes šio tinklapio žmones kačioja pirštus tik :)

Kocioji pirstus tai tik tu manau, cia kai kurie dalinasi patirtim sioke tokia nors ir maza turi, bet jau bande ir sako kas veiksminga. Nesam profesionalai galbut, bet isbandem ir tikrai kas kazkiek skaite supras, kad stebuklu nebunu, visi sitie ateina per ilga darba ir gera mityba. Visi kazko bandom siekti ir savo siekiais dalintis, kad ir kokie jie menki, kazka tai darai, vis geriau nei alu pumpuoti uz maximos kampo

Pas mane tas pats kaip ir pas tave ...Ūsgis 1.87 , svoris 65 , valgau ta patį , daug angliavandeniu , baltymų  jau 3 mėnesius...Toks maistas nieko nepadės iš kart sakau..Aš vasara papildus imsiu , nes nebėra kitos išeities.

Čia dar priklauso kaip organizmas reguoja į maistą vienas gali valgyt valgyt ir visiškai į svori neaugs o kitam užtenka nedaug. O ką paminėjai iš tavo "valgiaraščio" viskas gerai nenustok taip valgyti pajusi rezultatus (ne už dienos) papildų NENAUDOK visokių kur susyja su svorio priaugimu , nes esu girdėjas ne kokiu pasiekimų iš papildų.

Didieji spocmenai reiskiasi, juokinga net skaitant kaikuriu proto bokstu atsakymus.

Temos autoriui:

Tavo ugis yra normalus, o ne zemas. Tai yra pliusas. 

jus idijotai visiski, kokie dar makdonaldai ir panasiai? 

Paaiskinsiu jums idijotams viena savoka:

MASE - TAI RAUMENINE MASE, O NE RIEBALINE isikalkit i galva proto bokstai.

kaip mynejai, sveri 61kg, taip svoris mazokas ir gerokai, nu primeciau akyse kaip atrodai, nekazka po kolkas.

Visu pirma, galvoji arteja vasara norisi pries panas ir t.t, sportuot reikejo pradet rugseji, kai buvo mases periodai, tokiu laiku kaip dabar yra ryskinimo periodas, ne mases, nu bet sportuot niekad nevelu.

kad priaugti MASES , tau reikia pakelti angliavandeniu ir sveikiju riebalu skaiciu dienoje. 2g-angl/1kg , tai reiskia ,kad gali sunaudot iki 2 gramu angliavandianiu kiekvienam kuno kilogramui, tavo atveju per diena gali suvartot iki ~120 angliavandeniu, jei vartosi ju daugiau tiesiog ATR neieis i organizma ir tiek. 

taip pat zymiai kelk baltymu skaiciu. Baltymu (paaugliam) yra sociai 1,5(max)/1kg , t.y 1,5 maximum gramu vienam kuno kilogramui, taigi gali suvartot iki ~95 gramu baltymu per diena. 

Taip pat tavo mastymas apie kebabus :D :D nusizvengiau tik. mesk toki maista pro tvora sunim, kebabai/hamburgeriai ir kitas sudas tau tik eis NE I MASE o I RIEBALU sluoksnim kurio reik nedaug. todel patykek manim - don't

Taip pat sporte susirask programa skirta mases periodui, (mases periode kinta pakartojimu skaicius ir pan) , vien su mitybos planu kazko ypatingai uzsiaugint neuzsiauginsi.

Jei turi lesu, nusipirk proteino banke, taip pat siulau nusipirkt 300g (sociai) kreatino banke, kreatina pirk 100%centini kreatino monohidrata, yra ju gan pigiai iki 40LT galima susirast kazka. 

beabejo naudodamas ivairius papildus rezultata pasieksi SIEK TIEK greiciau nei be ju, bet ju kainos.. na nevisiem prieinamos.

ko reiktu pilnai atsisakyt sportuojant: Cipsu/gaiviuju gerimu pvz kola,fanta ir kitas sudas/kebabai/hamburgeriai ir visas nesveikas maistas

taigi jus kiti protobokstai su savo idiotiskais atsakymais tokiais kaip: valgyk hamburgeri, ir panasiai - esat debilai ir tiek

sportuoju 5 metus tad vaikai, nepiskit proto, zinau ka sneku :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4446 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...