Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4470 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, štai dar vienas 4 fun darytas klipas, viskas kas įvyko šiame vaizdo įrašę buvo ekspromtu, nieko neplanavom, tiesiog Arnui kilo idėja ir ją turbūt įgyvendinom. Jeigu Jums patiko, nepamirškite paspausti like, subscribe bei pasidalinti su draugais. Artėjame link 100 prenumeratorių, dėl to mes Jums nuoširdžiai dėkojame, Jūs mielieji esate nuostabūs!

Peace,
Karolis

tumblr_ml0miwiJms1s7o44uo1_500.gif

Tai tame ir esmė kad čia nesąmonė, juk sakau ekspromtu viską galvojom, bet ačiū už nuomonę.

Nežinau, Pusbroli :D Man tai irgi truputį vaikiškas klipas pasirodė... Bet šiaip, kai filmavom, įdomiau buvo :D

Tiesa, kam atrodo neįdomu, patarčiau blooperius pasižiūrėt :D Nuo 7:48 kažkur

CousinsTV

Tutorials • Gaming • More...

Nesąmonių nesąmonė :) Na bent jau man, tai tikrai nepatiko. Prasukinėjau kas ~10 sekundžių... Ir vis tikėjausi kažko.. Mes taip darėm kaip būdavom išgėrę bonkutę Dlight'o būdami 9 metų ;) Nes čia nepavadinsi kitaip,  o TIK nesamone. Nepykit, pasakiau tik savo nuomonę.

Nėra dėl ko pykt, tiesiog ką kaimę daugiau veiksi radęs seną kompiuterį, kaip ir sakiau čia ir yra tokia nesąmonė ir svarbiausia, kad pasilinksminom ir dar kažkam sukėlėm šypseną veide (gal), bet ačiū už nuomonę. ^^

Karolis

tumblr_ml0miwiJms1s7o44uo1_500.gif

Nėra dėl ko pykt, tiesiog ką kaimę daugiau veiksi radęs seną kompiuterį, kaip ir sakiau čia ir yra tokia nesąmonė ir svarbiausia, kad pasilinksminom ir dar kažkam sukėlėm šypseną veide (gal), bet ačiū už nuomonę. ^^

Karolis

Na matai, čia kiekvienam kitaip, bet man tai pvz būtų gėda kelti į viešą erdvę tokį video klipuką, ir tokias nesąmones :D Čia taspats kas aš nueičiau į tūliką ir filmuočiau kaip stumiu rudį ... :D

giphy.gif

Na matai, čia kiekvienam kitaip, bet man tai pvz būtų gėda kelti į viešą erdvę tokį video klipuką, ir tokias nesąmones :D Čia taspats kas aš nueičiau į tūliką ir filmuočiau kaip stumiu rudį ... :D

Taiklų skėliai :D Man pačiam, realiai, šis blynas toks prisvilęs atrodo... Ir pačiam šiek tiek gėda buvo, kai Pusbratanas pasakė, kad jau sumontavo. Bet dabar kažkaip, aj, nesvarbu :D Mums subai didėja nuo to, ko mes ir siekiam, aišku... Dirbam tam, kad kažkas pasijuoktų iš mūsų pievų ;)

CousinsTV

(redaguota)

Gryna tiesa! ^^ Pasikartosiu, svarbiausia, kad pasilinksminom ir dar kažkam sukėlėm šypseną veide (gal). Ačiū už nuomone.

Svarbiausia, kad žiūrovui patiktų, jei taip realiau... Jie mus renkas, ne mes Juos, todėl svarbiausia jų nuomonė - sąmonė ar ne. Svarbiausia, kad pasilinksmintų jie, o mes ir be vaizdo kameros mokam pasilinksmint :D

Tiesa, gerai būtų jei parašytum, kas čia nesąmonė, arba bent jau kokio tipo klipukai patinka, nes tas nesąmonė, ne tai kad nieko nesako, bet mes iš jo nepasimokysim nieko :D

Jūs ant tiek blogai vaikinai anglų varot ar tik apsimetat?

Eskjūzmy? Yū think our london is brouken? I have teigiam (4) greid from inglish et skūl. Its gud.

***Kad nepagalvotum rimtai, tai apsimetinėjom tik :D Gi nuobodu kai gramatiškai ir literatūriškai kalbi per daug***

Redaguota , nario Arnas'Cousins

CousinsTV

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4470 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...