Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4470 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
Laba , dieną norečiau su jūmis pakalbeti apie programišius kitaip vadinamus hackerius visi

jau žinotė kad jie nu beveik viską gali įsilaušti į jūsų duomenis pažiūrėti nu absoliučiai viską bet

aš vieno nesuprantu kam tokiem normaliams žmoniėms reikia 

įsilaušti į kokius tinklalapius ar sukurti virusa ir kad kiti žmonės kenkti ?

ir visokius kitokius brūdus kurti ?

Kaip šiendien skaičiau 15 minučiu.lt mačiau kad kažkokie programišiai 

nulaužė svetaine  ( Programišiai „nulaužė“ didžiausią Rusijos failų dalinimosi svetainę RuTracker.org )

Man tiesiog iš tokius durnų žmonių juokinga daros :lol: kodėl viską aplink kalta žmonija ?

hackeriais vadinamieji " anonymuos " kurie sužino duomėnis įsilaužė

pasakant durnumas daros pasaulyjė kad penktas žmogus sukure ką nors naujo ir koki virusą .

rusa kad pakenti šitam vą žmogui 

bet aš nesuprantu klausimo KODĖL TO REIKIA ?

paimti įsilaužti į kažkokia svetaine ir viskas ..

Ką jus galetumet apie tokius programišius pakomentuoti ?

Redaguota , nario Wayne.
(redaguota)

Laba , dieną norečiau su jūmis pakalbeti apie programišius kitaip vadinamus hackerius visi
jau žinotė kad jie nu beveik viską gali įsilaušti į jūsų duomenis pažiūrėti nu absoliučiai viską bet
nulaužė svetaine  ( Programišiai „nulaužė“ didžiausią Rusijos failų dalinimosi svetainę RuTracker.org )
Man tiesiog iš tokius durnų žmonių juokinga daros :lol: kodėl viską aplink kalta žmonija ?
pasakant durnumas daros pasaulyjė kad penktas žmogus sukure ką nors naujo ir koki virusą .

Tavo manymu jie durni ??????????????????

Redaguota , nario Bilas

kdd'.png

Tavo manymu jie durni ??????????????????

Gal ir kaikurie durni kad nesusivokia kad su tokiom programom reik būt atsargiem ir taip aišku kad pilnas pc virusų hacku winlockeriu :DDDDD

bet kai kurie iš to ir pinigų uždirbą :). šiaip gerai daro, rusams taip ir reikia.

Juokina mane tokie kaip tu ... :D. Ką tau rusai padarė? Tai kad prieš kažkiek dešimčių metų jie ''tipo'' okupavo Lietuvą? Nors ir dėl to drįsčiau ginčytis, kadangi jie išvarė vokiečius iš Lietuvos.. Kiek pakalbu su vyresnio amžiaus žmonėmis - visi buvo patenkinti gyvenimu Tarybinėje Lietuvoje, o vat visokie vaikai ir paaugliai įsivaizduoja, kad ten buvo viskas labai blogai ir kt... Nors nei kiek nematėt ir nežinot to, patys ten nebuvot.. Tai, kad dabar Rusija čia su Ukraina nesutaria, kad kartais Putinas pagrybauja irgi manau nieko tokio, dėl ko jų reikėtų nekęsti... Politinių nesutarimų turi kone kiekviena valstybė, tai dėl ko nekęsti būtent rusų? Kone kiekvienos valstybės valdžia kartais padaro klaidingų sprendimų, ta pati Lietuva tokių nesąmonių pridaro, kad nors tu ką ... Net jeigu kažkokių tikslių ir pagrįstų argumentų turi, tai prie ko čia paprasti rusai? Tu nekęsk Putino, Stalino, Lenino ar dar ko, bet ką tau padarė paprasti Rusijos gyventojai? Jau ant tiek jūs nusipezat kad be keiksmažodžių sunku apsieiti ... Aš turiu labai daug puikių draugų iš Rusijos, pažįstu daug gerų žmonių, pagal jūsų žodžius, rusai baisūs, blogi žmonės, bet kad nichuja žinokit... Kiek pabendrauju, jie dar malonesni nei lietuviai.. Lietuviams svarbiausia apipisti savo kaimyną, atimti iš jo paskutinį skatiką ir palikti basą po lietumi, o Rusijoje to nėra.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4470 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...