Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4047 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, as siandien perrinstaliavau windowsus (7) draugui. Bet kai pasiziurejau kokia vaizdo plokste (per dxdiag) ten buvo kazkokia su x atminties, be jokios info... O dar pries windowsu perinstalliavima atsimenu, kad buvo Intel HD Graphics 4000 su 128 MB, o zaidimai veikdavo kuo puikiausiai.

Kai pasiskauciau nete apie ta Intel HD Gra..., supratau, kad tai yra tipo integruota paciam i5 procesoriui, jo? Jeigu taip, tai kaip man ja ijungti, ar kokiu driveriu reikia ar dar konors? Prasau padekit, jei zinot, draugo kompas pas mane namie ir jis jauciasi labai... disappointas ant manes...

Redaguota , nario Grigalius
  • Neigiamai 1

-------------------------------------

Mano YouTube Kanalas

Taip, Intel HD yra integruota vaizdo plokštė. O dėl problemos bandei atsiusti visus siulomus Windows Update'us? Jei neina bandyk rankiniu būdu atnaujint draiverius (https://downloadcenter.intel.com/default.aspx). Ir gali taip pat būti, kad su ta intergrofka viskas ok, tačiau bėdos pačiame DirectX... Manau viską turėtų sutvarkyt atnaujinimai

What's my name? Let's see

sakir as + e

Now read it backwards. Magic? Yep, it's magic.

Sveiki, as siandien perrinstaliavau windowsus (7) draugui. Bet kai pasiziurejau kokia vaizdo plokste (per dxdiag) ten buvo kazkokia su x atminties, be jokios info... O dar pries windowsu perinstalliavima atsimenu, kad buvo Intel HD Graphics 4000 su 128 MB, o zaidimai veikdavo kuo puikiausiai.

Kai pasiskauciau nete apie ta Intel HD Gra..., supratau, kad tai yra tipo integruota paciam i5 procesoriui, jo? Jeigu taip, tai kaip man ja ijungti, ar kokiu driveriu reikia ar dar konors? Prasau padekit, jei zinot, draugo kompas pas mane namie ir jis jauciasi labai... disappointas ant manes...

updatink windowsus turėtų padėt, per update automatiškai driveriai turėtų susirašyt

Taip, Intel HD yra integruota vaizdo plokštė. O dėl problemos bandei atsiusti visus siulomus Windows Update'us? Jei neina bandyk rankiniu būdu atnaujint draiverius (https://downloadcenter.intel.com/default.aspx). Ir gali taip pat būti, kad su ta intergrofka viskas ok, tačiau bėdos pačiame DirectX... Manau viską turėtų sutvarkyt atnaujinimai

ta pati mintis pas mane, tik per vėlai išdėstyta... :D

Aciu, padejai.

Beje cia absoliuciai ne i tema, bet kad nekurt antros temos, noriu paklaust, jei pvz. as turiu steamo zaidimu failus (tipo is SteamApps istrauktus) ir tada po win perrasymo, as atsiunciau steama ir ikeliau zaidimu failus, bet kai per steama ijungiu, nera 'Play', o turiu spausti 'Install' ir kai paspaudziu, raso "discovering existing files", ir pradeda per nauja siust viska. Tai zodziu klausimas - ar yra koks budas kazkaip aktyvuot ar dar ka, kad tipo iskart isijungtu?

Mano YouTube Kanalas

Kitą kartą žinosi, kad nereikia kišti nosies ten, kur nesusigaudai :P

• Neigiamai 1

||ZALMAN Z9 PLUS||CORSAIR CX500M|||ASUS P8Z77-V LX||8GB RAM DDR3||I5-3570K||ASUS STRIX GTX 970||250GB SSD||

||RAZER GOLIATHUS CONTROL||RAZER BLACKWIDOW CHROMA||RAZER DEATHADDER 2013||STEELSERIES SIBERIA 200||

5235469362.png

(redaguota)

Kitą kartą žinosi, kad nereikia kišti nosies ten, kur nesusigaudai :P

Aš gaudausi, dar ir kaip. Jeigu niekas neatsakytų furume, rasčiau ir kitur kaip tai padaryt. Ačiū už komplimentą, tik dėja nepriimu jo, nes tokių nemėgstu. Mod'ai, rakinkit šią temą prašau.

Redaguota , nario Grigalius

Mano YouTube Kanalas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4047 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...