Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4051 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, senai jau turiu tą savo lmg.lt vartotoją, tai nutariau parduoti. Account'as buvo tik mano, niekas daugiau neturėjo. Domina keitimas ir į sarg.lt milus/account.

/info lentelė:

290ca3db20c21d707a844bb1d24cd620635.png

TAB:

ee0a617eeb8b1b09256a85b5da910a38559.png

Patirties informacija:

a33e2107b4bbc02cb602db272e7200b6200.png

Algos informacija:

6deddec0d43eb5504399535dba58a57f673.png

Dar yra likę šiek tiek taškų:

97a9e3c1c480b6f9442efd3fedc8c7d8453.png

Dar yra Infernus car.

Dėl daugiau informacijos man į PM arba skype: deimioksss

Redaguota , nario deimiokas

Siūlau niekam "NEPIRKTI" nes gali atsitikti toks dalykas kaip, jei šį žmogų pažysta žaidime, tai jei parduos ir kitas prisijunks kiti administratoriai pagalvos kad vogtas vartotojas.

Taigi, dabar aš tam vartotojui liepiau išimti nick'ą. + Koks tolkas pardavinėti acc ir veliau užbaninti tą žaidėja? Ir mes net nežaidžiame tame LMG.Lt, nes jis yr apabodes. Admin'ų senai ten nebeturim. Na, bet čia tavo valia siūlyti.

Siūlau niekam "NEPIRKTI" nes gali atsitikti toks dalykas kaip, jei šį žmogų pažysta žaidime, tai jei parduos ir kitas prisijunks kiti administratoriai pagalvos kad vogtas vartotojas.

Nesu aš toks populiarus ant šito serverio, tiesiog nusibodo žaisti ir parduodu.

Kas norės pasiteirauti skype: deimioksss . Arba PM.

Atsiusiu nick'ą.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4051 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...