Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4040 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

linux nėra windows.....Windows yra operacinė sistema, aplinka kurią naudoja kompiuteirs, linux yra irgi tas pats, tik kitokia išvaizda, funkcijom ir galimybėm. Linux gali siųstis nemokamai. Pvz ubuntu http://www.ubuntu.com/download bet aš esu įsitikinęs kad ilgai jų nenaudosi, nes ji skirti labiau darbui, reikia mokėti naudotis komandų eilute (konsole), taip pat negalėsi žaisti (arba normaliai žaisti)beveik visų windows žaidimų. ŽŽodžiu, įsirašyti gali, bet ilgai jų nepaturėsi duodu ranką kirst. ;)

Jau greitai....

logo_gameleon.png

PZ aiškinam jam vistiek jis savo šneka kad Linux yra Windows :DDDDDd Kaip tau vapše nepatariu ju rašytis nes Linux yra sunkiau naudoti ir jei tau tik dėl dizaino jie reikalingi tai windows temų yra internete parsisiusk,ir linux žaidimams didesnių resursų reikia. Linux naudojimas sunkesnis ten viskas krč ai tingiu aiškint aš ne Google ..

||Intel Core i7 4.5GHz||8GB Ram||Titan Z 12GB||2TB Hard Space||

linux nėra windows.....Windows yra operacinė sistema, aplinka kurią naudoja kompiuteirs, linux yra irgi tas pats, tik kitokia išvaizda, funkcijom ir galimybėm. Linux gali siųstis nemokamai. Pvz ubuntu http://www.ubuntu.com/download bet aš esu įsitikinęs kad ilgai jų nenaudosi, nes ji skirti labiau darbui, reikia mokėti naudotis komandų eilute (konsole), taip pat negalėsi žaisti (arba normaliai žaisti)beveik visų windows žaidimų. ŽŽodžiu, įsirašyti gali, bet ilgai jų nepaturėsi duodu ranką kirst. ;)

Pritariu nes jis dar net nežino kad Linux yra atskiras dalykas nuo Windows

||Intel Core i7 4.5GHz||8GB Ram||Titan Z 12GB||2TB Hard Space||

Problem?

Žmogau aiškiai parašyta, kad nori linux'ų, tik jis nesuvokė, kad linux yra atskira operacinė sistema nei windows, ir aiškiai parašė: "Sveiki visi, norėčiau paklausti ar kas nors nusimano apie linux windos iš kur juos gauti ir kaip isirašyti"

/ Intel i5-3350p /\ 8GB RAM /\ MSI GTX760 2GB(REFERENCE) /\ 1TB HDD /\ 500W PSU /\ Corsair 350d \

(redaguota)

Bambuk, kaip jam gali reikt Linux OS, jeigu net Windows sistemos versijų nežino. Prilaikyk savo nepraustaburnišką lieužuvį, o tai ir liksi visą gyvenimą marozas ;)

Lemonai, būtent tu nesupratai ko temos autorius nori. Jis galvoja, kad visos operacinės sistemos yra vadinamos windowsais. Autorius nori linuxo. Kadangi jis nesupranta, kad linux ir windows yra atskiros OS, jis sako "Noriu linux windows" turėdamas omenyje "Noriu linux OS". O užsimanė todėl, kad "draugas pasakė" jog jis turi linuxus ir kad linux " geri tokie ".

Redaguota , nario Žalgirietis
3113187470.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4040 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...